top of page

În Arabia Saudită, Ministrul Hajj A Lansat Official O Platformă Online Pentru PeleriniTawfiq Al-Rabiah, ministrul Hajj și Umrah al Arabiei Saudite, a anunțat lansarea oficială a Nusuk, o platformă online pentru pelerini, care a fost dezvoltată ca parte a programului ,,Vision 2030” al regatului, privind experiența pelerinilor.Platforma, care se așteaptă să ajute peste 30 de milioane de persoane, va oferi, potrivit informațiilor primite, peste 100 de servicii, care au ca scopul de a ajuta pelerinii care vizitează locul sfânt, alături de 75 de servicii pentru companii și 45 pentru persoane fizice.


Fiind gestionată, în parteneriat cu Ministerul Turismului și Autoritatea Saudită pentru Turism, Nusuk, implică peste 10.000 de nume din sectorul de afaceri, alături de 25 de agenții guvernamentale, toate acestea reunindu-se pentru a oferi călătorilor o experiență fără cusur la Mecca. De asemenea, platforma online le va prezenta pelerinilor fiecare etapă a efectuării Umrah și va face lumină asupra spațiilor religioase din Mecca și Medina. Pe lângă aceasta, le va permite vizitatorilor să își planifice, fără probleme, întreaga călătorie și să acceseze serviciile de sănătate, aflând în același timp despre noile reglementări.


Principalul obiectiv al Nusuk este, de asemenea, de a educa pelerinii cu privire la tot ceea ce mai oferă Mecca și Medina.

1 view0 comments
bottom of page