top of page

10 Celebrități Ne Dezvăluie Pildele Care Le-au Schimbat Viața
Un sfat bun ne poate da putere, ne poate motiva sau puri și simplu ne poate revoluționa regimul de frumusețe. De la sfatul nutrițional al Victoriei Beckham, care transformă pielea, la mantra zilnică a Hudei Kattan și la îndemnul de încredere al superstratului Angela Caglia, iată care trucurile de viață din care trebuie să te inspiri.


1/Miranda Kerr, Model Și Fondator Kora Organics


,,Mama mea spunea întotdeauna că facă facă ceva, trebuie să dai 100% din tine, sau nu o faci deloc. Așa că, atunci când sunt pe cale să fac ceva, fie că este vorba de curățatul băii, sau să lucrez la brandul meu, o aud pe ea spunând: ,,Nu face economii - dă tot ce ai mai bin””.2/Olivia Palermo, Antreprenor Și Influencer De Modă


,,Dacă nu știi ceva, înconjoară-te de oameni care știu - astfel poți învăța de la ei. Eu fac acest lucru cu brandul meu, deoarece este modalitatea de a-ți atinge potențialul maxim”.


3/Jess Hunt, Fondator Refy


,,Cu câțiva ani în urmă, când eram foarte stresată din cauza slujbei mele, fratele meu mai mic mi-a spus; ,,Dacă ești îngrijorat de ceva, întrebă-te dacă poți face ceva pentru a rezolva problema. Daca da, atunci repară-l” Dacă nu, de ce să-ți faci griji pentru ceva ce nu poți schimba?””


4/Victoria Beckham, Designer Și Antreprenor


,,Dr. Harold Lancer, este un dermatolog din Los Angeles, pe care îl consult de ani de zile. Am avut o acne urâtă - și m-am luptat cu ea în timpul celor trei sarcini cu băieții - și, el este cel care m-a scăpat de ea. Un sfat, pe care mi l-a dat a fost să mănânc somon în fiecare zi. Am crescut în anii 1990, când ni se spunea că dacă mâncăm grăsimi te îngrașă, dar doctorul Lancer m-a învățat multe despre cum grăsimile bune din pește și avocado sunt esențiale.


5/Angela Caglia, Antreprenor Și Estetician


,,Barbara Streisand este o clientă de ani de zile și m-a inspirat să îmi încep linia de îngrijire a pielii, când mi-a spus ,,să ai încredere în visele tale și să nu te temi de îndoieli - lasă-le să te motiveze””.


6/Huda Kattan, Make-up Și Antreprenor


,,Vorbeam cu unul dintre life coaches mei, despre mantre și mi-a sugerat că trebuie să mă iubesc pe mine însămi. Sună banal, dar este atât de important. În zilele noastre, oamenii nu spun că se iubesc suficient de mult între ei - ca să nu mai vorbim de ei înșiși. Este sănătos, bun pentru încredere și atât de subestimat”.


7/Claudia Schiffer, Model


,,Karl Lagerfeld mi-a dat, întotdeauna, cele mai bune sfaturi - el a fost ,,praful meu magic” și m-a transformat dintr-o nemțoaică timidă, într-un supermodel. El m-a învățat despre modă, stil și cum să supraviețuiesc în industria modei. Ceea ce a fost Warhol pentru artă, el a fost pentru modă. Îi voi fi mereu veșnic recunoscătoare”.


8/Rosies Huntington - Whitely, Model, Co-foundator & CEO Rose Inc.


,,Mama mea mi-a insuflat importanța de a fi independentă și de a nu mă baza niciodată pe alte persoane. Este un blestem și o binecuvântare să fii atât de determinată să fii independentă, dar a rămas cu mine.”


9/Tata Harper, Antreprenor


,,Am învățat, urmărind femeile de succes din jurul meu să înțeleg că, soluția pentru un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală este îți reevaluezi mereu obiceiurile, atitudinile, stilul de viață - totul - pentru a găsi acel loc fericit între viața profesională și cea personală.”


10/ Babba Rivera, Fondator Ceremonia


,,Am crescut cu părinți imigranți în Proiecte, dar soțul meu mi-a dat puterea de a vedea viața, printr-o lentilă diferită. El spune mereu: ,,Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla?”. Putem fi atât de speriați să facem singurul lucru pe care vream să îl facem, dar el mi-a schimbat mentalitatea de la minimizarea riscului la optimizarea oportunităților”.0 views0 comments
bottom of page