top of page

5 Superalimente Pentru Un Ten Sănătos Și Radiant


Ceea ce introduceți în corpul dumneavoastră, poate fi la fel de important, precum produsele de înfrumusețare, pe care le aplicați pe piele. De la consumul excesiv de zahăr, până la sensibilitatea la lactate, anumite alimente pot provoca erupții cutanate. Însă, există, de asemenea, o serie de alimente sănătoase care îți pot ajuta pielea, Aici, vă prezentăm o selecție a celor mai bune superalimente, care și-au dovedit capacitatea de a vă oferi un ten luminos și strălucitor, astfel încât să puteți adopta, în mod natural, un aspect plin de vitalitate.
Ghimbir


Componentele bioactive ale acestui supliment rădăcină, îl fac să fie bogat în antioxidanți, care nu numai că vor calma pielea, dar vă vor ajuta să va îmbunătățiți elasticitatea și să vă uniformizați tonusul pielii. Proprietățile sale antiinflamatorii și anti-îmbătrânire, refac și întineresc pielea, putând fi folosită chiar și ca tratament pentru petele pigmentare și cicatrici de acnee. Puteți adăuga pudra de ghimbir în smoothie-urile dumneavoastră zilnice sau puteți tăia câteva felii proaspete pentru a face un ceai cald detoxificant.Lămâie


Există multe avantaje pentru sănătate, dacă adăugați lămâie la aportul zilnic de apă, iar beneficiile fructului depășesc, de asemenea, frumusețea. Conțin vitamina C, care poate ajuta la menținerea unui ten luminos, din interior spre exterior. În plus, proprietățile sale alcalinizate ajută la stabilizarea nivelului pH - ului organismului ajutând la fluxul sanguin general.


Avocado


Acest fruct verde, bogat în nutrienți ajută la regenerarea și întinerirea pielii, lăsând tenul tău cu o strălucire naturală frumoasă. Te poți bucura de numeroasele sale beneficii făcând o mască de păr acasă, o mască de față, sau încercând diferite rețete de smoothie cu avocado.


Turmeric


Proprietățile antioxidante și antiinflamatorii puternice ale turmericului, îl fac un supliment, care merită să fie încorporat în dieta noastră zilnică. Este una dintre cele mai bune modalități de a trata vergeturile în mod natural, în plus, adăugarea sa în smoothie-urile și sucurile proaspăt presate vă ajută la restabilirea strălucirii naturale a pielii tale, făcând-o în mod vizibil luminoasă. De la rețete de casă, până la suplimente cu turmeric, există o mulțime de modalități de a încorpora turmericul în rutina ta de wellness.


Ciocolata


Ciocolata neagră poate îmbunătăți pielea. Un studiu a arătat că. compușii bioactivi din cacao vă vor oferi un tem mai ferm și mai hidratat. De asemenea, ciocolata neagră vă protejează pielea, deoarece o ajută să lupte împotriva radiațiilor UV zilnice, datorită abundenței de flavonoizi.

3 views0 comments
bottom of page