top of page

8 Colecții De Lux În Ediție Limitată De Care Trebuie Să Ții Cont Pentru Ramadan 2023În timpul lunii sfinte a Ramadanului, modestia este elementul cheie, când vine vorba de modă. Răspunzând piețelor generoase din Orientul Mijlociu, designerii internaționali, au început să creeze colecții capsulă, pentru acest festival divin.


Anul acesta, adăugându-se la lista existentă, tot mai multe branduri de lux, au îmbrățișat cultura arabă, și au dezvăluit linii dedicate cumpărătorilor din CCG. De la noile accesorii la modă la siluete versatile într- o varietate de modele - există o selecție minuțioasă a tuturor lucrurilor.Stella McCartney Ramadan Collection


Pentru Ramadan și Eid, Stella McCartney a lansat capsula Emerald, o ediție limitată pentru cadouri. Onorând sentimentul care stă la baza culorii verzi în Islam, ca simbol al vieții, paradisului și naturii, linia cuprinde accesorii ready - to - wear și accesorii vegane, influențate de colecția de vară 2023. Colecția capsulă specială include o nouă versiune a iconicei mini - geantă Falabella și a pantofului cu toc kitten, o eșarfă florală pentru cap, o capă și o rochie din satin dublu, inspirate de o piesă personalizată creată pentru Catherine, Prințesa de Wales.
Fendi Ramadan Collection


Fendi a dezvăluit o colecție exclusivistă, în ediție limitată, pentru Orientul Mijlociu, în vederea comemorării lunii sfinte. Aceasta include codurile clasice Fendi, și pune în evidență unele dintre cele mai emblematice piese ale casei, reimaginate special pentru această regiune. Articole din piele, inclusiv gențile Peekaboo, Baguette și Fendi First, pantofi de damă, bijuterii și accesorii textile. Piesele din piele, sunt puse în valoare de o nuanță atemporală de ceai verde și de prețioasa piele exotică de piton saku, combinate cu accente aurii, pentru un finisaj opulent.
Missoni Ramadan Collection


Tricoturile iconice Missoni din lurex, modelele dinamice și culorile îndrăznețe, au primit un tratament modest, pentru această lună festivă din 2023. Fiecare piesă, vine cu vibrația Missoni specifică casei de modă, adaptată în funcție de gustul țărilor din CCG. De la kaftane până la seturi supradimensionate, linia capsulă Missoni oferă toate sentimentele relaxante, pentru luna de rugăciune și sărbătoare.Net-a-Porter Ramadan Collection


Pentru cea de-a opta campanie de Ramadan, Net-a-Porter, prezintă exclusivități de la Tom Ford, Taller Marmo, Semsem, Dima Ayad, Halpern, Lanvin, Elie Saab, Safiya, Oscar De la Renta, Benchellal, Louisa Parris, Andrew GN și mulți alți. Cu o abordare modernizată a vestimentației modeste, colecțiile includ o gamă de kaftane modeste în tonuri neutre bogate și în tonuri strălucitoare, care atrag atenția, abaya metalice, piese regale de seară și ținute de efect pentru întâlnirile Suhoor și Iftar.
Christian Louboutin Ramadan Collection


Campania exclusivă pentru Orientul Mijlociu a lui Christian Louboutin, face aluzie la unul dintre cele mai nostalgice elemente ale lunii - Fawazeer Ramadan. Limbajul de design al acestei capsule este, de asemenea, dictat de elemente de patrimoniu și arhitectură arabă, o odă adusă iubirii lui Christian pentru călătorii și cultura arabă. Linia este dezvoltată în jurul nuanței rafinate de grenat, o culoare purpurie caldă a spiritualității și a conștiinței pure. Modelele complicate de design, sunt influențate de Moucharabieh - o partiție openwork, folosită în palate, moschei și case.
Jimmy Choo Ramadan Collection


Pentru a sărbători luna sfântă din 2023, brandul de lux Jimmy Choo a creat o colecție capsulă de patru modele exclusive de pantofi și genți de mână. Linia se concentrează pe reinterpretarea celor mai îndrăgite modele ale brandului în nuanțe și finisaje mai noi. Adăugând un twist contemporan stilului atemporal - pantoful Love, o semnătură Jimmy Choo, este rafinat lucrat din plasă și finisat cu cristale degrade. Disponibil în tonuri care variază de la șampanie la glicină și albastru închis.
Loro Piana Ramadan Collection


Colecția capsulă de la Loro Piana cuprinde o selecție versatilă de costume cu pantaloni delicați, dar voluminoși, ținute cu fuste învăluitoare și rochii sofisticate și kaftane cu linii curate. Gama largă de ținute, include croiala unică a casei de lux, în tonuri care amintesc de bejurile și aurul deșertului și de cerul său cu nuanțe pastelate.
Louis Vuitton Ramadan Collection


Colecția Louis Vuitton pentru această lună spirituală, este o selecție elegantă de îmbrăcăminte de zi și de seară, concepută pentru această perioadă de comuniune. Linia colecției se concentrează pe tradiția de rafinament și savoir-faire a Casei de lux. Colecțiile de articole din piele, care sunt exclusive pentru această colecție capsulă, reprezintă o selecție de creații iconice Louis Vuitton, reimaginate cu două teme distincte. Pentru colecția de zi, Alma BB și Cluny Mini sunt ambele oferite într-o versiune Epi camel atemporală, în timp ce Coussin PM, Dauphine MM, Capucines Mini Flower Crown și Capucines Compact XS Wallet vin cu un finisaj metalic subtil, într-o nuanță suavă cu irizații cu efect perlat.

3 views0 comments
bottom of page