top of page

Abu Dhabi And Arts Foundation Colaborează Cu Dolce & Gabbana Pentru Exclusive Design Award
Abu Dhabi Music And Arts Foundation (ADMAF) a anunțat o colaborare speciala cu casa de modă Dolce & Gabbana, cu scopul de a încuraja tinerii designeri din Emiratele Arabe Unite și de a sărbători patrimoniul local prin intermediul designului.


Excelența Sa Huda Alkhamis - Kanoo, fondatoarea ADMAF și a Festivalului din Abu Dhabi, a precizat că ”acest nou premiu, va oferi tinerilor din națiunea noastră, oportunitatea neprețuită de a învăța despre meșteșugul couture și design, de a-și îmbunătăți abilitățile, de a-și realiza visele și de a-și prezenta talentul creativ nu doar în Abu Dhabi, ci și pe scena internațională”.


Deschis studenților universitari actuali și celor recenți absolvenți, noul premiu ADMAF x Dolce & Gabbana va acoperi mai multe categorii de design - îmbrăcăminte, bijuterii, parfumuri și chiar decorațiuni interioare. Finaliștii, vor avea ocazia unică în viața de a face un stagiu la sediul Dolce & Gabbana, din Italia, înainte de a-și prezenta creațiile la următorul Festival din Abu Dhabi, în 2024.


Festivalul din Abu Dhabi, aflat sub patronajul Alteței Sale Sheikha Shamsa bint Hamad bin Mohamed Al Nahyan, este dedicat îmbunătățirii economiei creative a națiunii, prin evidențierea unora dintre cele mai mari opere de muzică și artă din Emiratele Arabe Unite și nu numai. Fiind una dintre primele fundații culturale din Gold, ADMAF are această viziune, sprijinirea creativilor din întreaga regiune și promovarea Abu Dhabi ca un hub cultural este una dintre misiunile principale ale fundației.

5 views0 comments
bottom of page