top of page

Adele Își Va Extinde Show-urile Din Las Vegas Printr-0 Serie De Concerte
Cântăreața și compozitoarea britanică, Adele, și-a prelungit rezidența în Las Vegas, adăugând noi date pentru spectacolele sale de la Caesar's Palace.


Interpreta hiturilor ,,Hello” și ,,Someone Like You”, în vârstă de 34 de ani, și-a încheiat sâmbătă spectacolele ,,Weekends With Adele”. La scurt timp, după aceea, ea a distribuit pe Instagram, o fotografie cu ea pe scena alături de mesajul ,,Ne vedem în curând”.


Site-ul ei a precizat, că acesta, va susține 34 de noi spectacole ,,Weekends With Adele”, în perioada 16 iunie și 4 noiembrie.


Câștigătoarea Grammy Award, care a cucerit milioane de fani din întreaga lume, cu baladele sale despre suferință și nostalgie, a dat startul concertelor în noiembrie anul trecut, la 10 luni după ce și-a înfuriat fanii prin amânarea, în ultimul moment, a spectacolelor.


Ea s-a confruntat cu reacții negative, în mediul online, în ianuarie 2022, când, într-un videoclip postat, aceasta a spus că nu a putut urca pe scenă, pentru că jumătate din echipa ei avea COVID-19, iar pandemia a provocat întârzieri de livrare. Concertele trebuiau să înceapă a doua zi, iar unii fani se îndreptau spre Nevada, sau se aflau deja acolo, când au primit vestea.

1 view0 comments
bottom of page