top of page

Alexander McQueen Lansează O Colecție Capsulă Cu Ocazia Anului Nou Chinezesc 2023
Recunoscut pentru designul rebel și tehnica de croitorie incisivă, vă prezentăm aici, modalitățile prin care, casa de modă Alexander McQueen, a inclus culoarea roșu și iepurașul, în colecția sa capsulă de Anul Nou Chinezesc 2023.Iepurașul este muza momentului, pentru multe branduri de modă. În fond, este anul animalului celest, iar Anul Nou Lunar, se aproprie cu pași repezi. Casa de modă britanică de lux, Alexander McQueen, a sărit și ea in calea iepurașului cu colecția Capsule Year 2023, pentru Anul Nou Chinezesc.


Disponibilă în magazinele, din întreaga lume, noua colecție cuprinde genți și articole mici de marochinărie, în ediție limitată. După, cum se poate observa în fotografiile lansate, colecția se concentrează, în mod intenționat, pe culoarea roșie.Această nuanță, renumită ca simbol al norocului, este juxtapusă unei nuanțe suave de ivory, iar piesele iconice includ iterații exclusive ale genților The Curve, Curve Pouch și Bow. Fiecare geantă, este realizată în diferite dimensiuni, fie în degrade, fie în piele fină și shearling, care sunt, de asemenea, ca un alt omagiu potrivit adus iepurașului.De asemenea, în colecție se regăsesc iepurași gemeni, desprinși din opere de artă, create în special, în studioul McQueen, din Londra. Colecției Capsule Alexander McQueen, pentru Anul Nou Chinezesc 2023, i se alătură o gamă de accesorii. Printre acestea se numără port-carduri imprimate McQueen Seal, portmonee și brățări din piele cu dublă înfășurare, finisate cu motivul instantaneu și ușor de recunoscut al cranului din metal argintiu.


Concepută pentru a se potrivi cu orice ținută, colecția Lunar New Year de la Alexander McQueen, este potrivită pentru sezonul festiv al Anului Nou Chinezesc. Cel mai important, aceasta servește, de asemenea, ca o colecție concepută pentru cei care doresc să iasă în evidență, în acest An Nou Chinezesc, pentru a întâmpina Anul Iepurașului, în felul lor propriu.

1 view0 comments
bottom of page