top of page

Alicia Keys Se Va Întoarce În Arabia Saudită Pentru Al Doilea Concert În AlUla
Alicia Keys, artista premiată cu Grammy, cunoscută pentru vocea sa puternică, se întoarce în Arabia Saudită, pentru un al doilea spectacol. La fel ca și anul trecut, ea va concerta la Maraya.


Concertul de joi, 24 februarie, face parte din Festivalul de Arte AlUla, care se desfășoară în perioada 16 - 28 februarie.

Fanii se pot aștepta la o aventură intimă cu artista, interpretând unele dintre cele mai mari hituri ale sale, printre care ”Fallin”, ”Empire State of Mind”, ”Girl on Fire” și una dintre cele mai recente piese ale sale ”Underdog”, printre altele.


Evenimentul, va fi probabil un alt spectacol sold-out, deoarece fanii și pasionații de muzică se vor grăbi să cumpere bilete, imediat ce acestea vor fi puse în vânzare.Keys este cunoscută pentru energia sa inegalabilă în spectacol și va aprinde scena AlUla. Artista nu este doar o cântăreață și o compozitoare extrem de talentată, ci este cunoscută și pentru abilitățile sale la pian, pe care și le-a perfecționat încă de la vârsta de șapte ani.


A doua zi, Keys, care este cunoscută pentru activismul său, va fi gazda evenimentului Women on Women, un dialog la care a participat și anul trecut. Good Intentions, firma de consultanță creativă din spatele Women on Women, a descris evenimentul ca fiind o reuniune, în speranța de a evidenția și amplifica femeile care inspiră, în întreaga regiune, prin discuții despre putere, scop și progres.

7 views0 comments
bottom of page