top of page

Amaffi, Parfumul Opulenței

Updated: Jan 4Atunci, când vine vorba de trezirea simțurilor și eliberarea de amintiri demult uitate, puține lucruri sunt la fel de puternice și evocatoare, precum mirosul unui parfum. Nu este de mirare, așadar, că parfumul este, adesea, considerat, cel mai prețios elixir dintre toate, mai ales pentru cei care înțeleg, semnificația retrăirii emoțiilor efemere, prin actul aparent simplu, de a pulveriza un parfum. Pentru cunoscătorul olfactiv, sofisticat de astăzi, casa de parfumuri de lux, care este cel mai des asociată cu această aură de frumusețe li eleganță trebuie să fie Amaffi.În boutique-ul elegant și decadent al brandului Amaffi, recent deschis la Marina Bay Sands, potențialul unui parfum este, la propriu, ridicat pe un piedestal. La fel ca artefactele neprețuite dintr-un muzeu sau ca haute joillerie de la o casă de modă renumită, fiecare flacon este adăpostit în propriul său cub de sticlă, sub o lumină plasată strategic, pentru a sublinia măiestria flaconului.


În fond, fiecare sticlă este o operă de artă, în sine. Realizate în Germania și Franța, din sticlă și cristal de cea mai înaltă calitate și decorate manual cu aur, argint și bijuterii, fiecare flacon de parfum este special conceput pentru a capta spiritul parfumului pe care îl conține.De exemplu, parfumurile Royal Range, pentru bărbați și femei, sunt prezentate în sfere metalice, finisate cu email lustruit și decorate cu panglici filigranate din aur, încrustate cu mii de cristale Swarovski. Sau, pentru o sărbătoare vizuală nonconformistă și jucăușă, colecția Casino cuprinde flacoane cu medalioane sub formă de jetoane de joc, interiorul cutiilor fiind concepute să semene cu o masă de joc. Pentru destinatarul potrivit, fiecare sticlă este demnă de a servi ca piesă somptuoasă de decor inteior, sau ca un cadou semnificativ, pentru o ocazie importantă.


Ca un omagiu adus artei străvechi a parfumeriei și pentru a întruchipa valorile de artizanat și calitate, parfumurile sunt preparate în Franța, de către cele mai prestigioase parfumerii și ateliere.


Parfumierilor Amaffi, li se oferă o totală libertate de creativitate, timp și o gamă nelimitată de materii prime, printre care se numără cele mai rare și mai exotice flori și plante din întreaga lume, pentru a conferi fiecărui parfum individual un spirit inconfundabil, care pur și simple nu poate fi reprodus în altă parte.


Printre aceste ingrediente neprețuite se numără trandafirul centifolia, cel mai scump soi de trandafir din lume; extractul natural unic de frunze de violetă, unul dintre cele mai rare ingrediente, din cauza dificultății de a extrage această esență dintr-o plantă; și șofranul, un produs foarte valoros, din punct de vedere istoric, care trebuie prelucrat manual.Cu un accent deosebit pe durabilitate, parfumurile Amaffi sun realizate numai cu ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, aprobate de Asociația Internațională a Parfumurilor. În mod remarcabil, culorile vibrante ale parfumurilor nu provin din pigmenți artificiali, ci din nuanțele naturale ale uleiurilor esențiale utilizate.


Ceea ce definește un parfum Amaffi, este faptul că, folosește doar alcool în parfum, deoarece apa simplifică notele sofisticate ale uleiurilor naturale și face ca aroma unui parfum să fie mai puțin proeminentă. Ca urmare, parfumurile Amaffi, care au o concentrație medie de 22%, sunt cunoscute pentru durabilitatea ridicată și semanifestă cu profiluri olfactive de lungă durată și neobișnuit de complexe, care îi intrigă pe cei care îi întâlnesc parfumul.


Parfumurile sunt disponibile exclusiv doar în boutique-urile Amaffi din Londra, New York și, acum Singapore. Acest lucru, nu numai că garantează originalitatea și calitatea parfumurilor, dar permite, de asemenea, brandului de lux să creeze o atmosferă de lux pentru clienții pretențioși.De asemenea, detaliile, cum ar fi faptul că, fiecare achiziție este însoțită de un flacon de călătorie de 50 ml., precum și de un pachet profesional de cărți de joc Amaffi, fac toată diferența.


De remarcat, în mod deosebit, este prezentarea protocolară a parfumurilor către clienți. Atunci, când un client care dorește să vadă un parfum și să încerce o aromă, un vânzător Amaffi, îmbrăcat în uniformă, poartă mânuși pentru a manipula prețioasele sticluțe, astfel încât să nu le deterioreze.


Fiecare vânzător este, de asemenea, format în cadrul universității proprii a brandului, pentru a se asigura că, respectă standardele și politicile companiei Amaffi, în ceea ce privește serviciile impecabile pentru clienți. De fapt, cu toate cunoștințele lor aprofundate, despre arta parfumurilor, pot fi considerați un fel de concierge al parfumurilor.


În definitiv, ceea ce ar putea fi cea mai răsfățată experiență dintre toate, este să poți descoperi un parfum, care să îți vorbească, în mod magic sufletului tău, și să îți facă inima să cânte - și, dacă există un loc care poate face acest lucru să se întâmple, acela ar fi fără îndoială, Amaffi.


11 views0 comments
bottom of page