top of page

Amina Muaddi Și Jonathan Anderson Primesc Premiul Neiman Marcus Pentru Inovație În Industria Modei
La începutul acestei săptămâni, grupul Neiman Marcus a anunțat, faptul că, Amina Muaddi și Jonathan Anderson vor fi laureații celor mai noi premii Neiman Marcus. În timp ce, Muaddi va fi premiată, pentru inovație în industria modei, Anderson va fi onorat pentru impactul creativ în industrie. Cei doi se vor alătura lui Brunello Cucinelli, laureat al Premiului Neiman Marcus 2023, pentru servicii deosebite în industria modei.


”Ne-am angajat să revoluționăm experiențele de lux, iar persoanele premiate pentru impact creativ și inovație fac exact acest lucru, prin expresia unică a brandului lor”, a declarat Geoffroy Van Raemdonck, director executiv al Neiman Marcus, într-un comunicat official.


Muaddi, și-a lansat brandul omonim în 2017 și a devenit rapid celebră. De atunci, ea și-a câștigat reputația de a crea cei mai râvniți pantofi și accesorii statement. Designerul româno-iordanian, o consideră pe Rihanna, ca fiind una dintre primele sale cliente celebre, iar acum a devenit un punct de referință pentru alte legende ale modei, precum Bella și Gigi Hadid și chiar Lady Gaga.Anderson, care este director de creație la Loewe, nu este decât un vizionar. Adesea, creditat ca fiind responsabil pentru succesul Loewe din ultimul deceniu, nu este surprinzător, faptul că, simțul său unic de design, i-a adus această distincție. După cum a declarat Lana Todorovich, Chief Merchandising Officer, în comunicat, ”moda sa provocatoare, este o forță care transcende, atât în categoriile de bărbați, cât și în cele de femei, cu o abilitate curajoasă de a oferi ceva neașteptat și de a ține clienții în suspans”.


Todorovich a recunoscut că ”este rar în industria noastră, ca un brand tânar să găsească un succes atât de repede”, înainte de a continua să o laude pe Muaddi, nu doar pentru ”estetica sa distinctivă”, ci și pentru simțul său pentru afaceri. Neiman Marcus a început să lucreze cu designerul, la scurt timp, după lansarea primei sale colecții și se pare că așteaptă cu nerăbdare să aprofundeze această relație.


Atât Anderson, cât și Muaddi își vor primi premiile în cadrul unei festivității, în timpul Săptămânii Modei de la Paris, care va numără printre invitați pe toată lumea, de la lideri din lumea afacerilor la nivel mondial până la forțe creative din lumea modei. Cu toate acestea, parteneriatul dintre Neiman Marcus și cei premiați nu se va încheia aici, deoarece compania îi va sprijini pe aceștia în materia de merchandising și marketing. Fanii designerilor, se pot aștepta, de asemenea, la o colaborare cu experiențe exclusive pentru clienții Neiman Marcus.

0 views0 comments
bottom of page