top of page

Arabia Saudită Lansează Circuite De Lux Cu TrenulArabia Saudită va avea, în curând, tururi de lux cu trenul în Regat, potrivit agenției de presă de stat SPA.Saudi Arabia Railways (SAR) a semnat un memorandum de înțelegere (MoU) cu Grupul Arsenale din Italia, pentru a lansa primul tren de lux din regiunea Orientului Mijlociu în Regat.


Memorandumul de înțelegere a fost semnat de Bashar bin Khaled Al-Malik, directorul general al SAR, și Paolo Barletta, președintele Consiliului de Administrație al Arsenale Group.


Așa - numitul tur cu trenul ”Dream of the Desert” / ”Visul Deșertului”, va fi lansat în 2025 și va transporta călătorii de lux cu stil, de la Riyadh la Qurayyat.


Acordul reflectă angajamentul SAR de a promova turismul și afacerile culturale din Regat și urmărește să stimuleze obiectivele turistice naționale.


Trenul de lux va oferi turiștilor și rezidenților din Regatul Saudit o oportunitate unică de a explora o serie de atracții turistice, într-un cadrul de servicii integrate de transport de lux.

2 views0 comments
bottom of page