top of page

Armani / Dolci Lansează O Ediție Limitată De Praline Chiar La Timp Pentru RamadanPentru Ramadanul din acest an, Armani/Dolce introduce o nouă colecție dedicată: praline în ediție limitată, într-un ambalaj elegant, inspirat de design-ul lumii arabe.Armani/Dolci dedică lunii Ramadanului, în perioada 22 martie – 21 aprilie, o pralină în ediție limitată și un ambalaj inspirat de design-ul lumii arabe.


Pralinele în ediție limitată sunt realizate din ciocolată albă și fructe de pădure, aromate delicat cu trandafir bulgăresc și prezentate în cutii de 16, 36 sau 64 de praline, alături de o selecție de praline clasice, umplute cu diverse arome, toate strict fără derivați alcoolici.


Ambalajul, cu design special, este inspirat de un print geometric, cu nuanțe suave, care amintește de o floare stilizată. Hârtia care îmbracă cutiile este strânsă de o panglică grosgrain, imprimată cu modelele geometrice ale colecției și de eticheta personalizată în formă de floare stilizată.


Armani/Dolci: O Expresie A Stilului De Viață Armani Dedicată Lumii Gustului


Lina Armani/Dolci a fost lansată în 2002, din dorința de a îmbina cele mai bune arome și cele mai fine ingrediente cu stilul și estetica elegantă caracteristice lui Giorgio Armani. Concepută inițial pentru magazinul emblematic Armani din Via Manzoni 31, din Milano, colecția Armani/Dolci este în prezent disponibilă în 15 puncte de vânzare din întreaga lume.


Produsele Armani / Dolci sunt o expresie pură a tradiției cofetăriei torineze, punând accentul pe utilizarea materiilor prime italiene, cum ar fi alune I.G.P din Piemont, fisticul Bronte, laptele din Alpii piemontezi sau menta și șofranul din Piemont. Acestea oferă un univers de arome sofisticate și surprinzătoare: praline, drajeuri, ghimbir și coajă de citrice acoperite, tablete de ciocolată, discuri de ciocolată, ciocolată tartinabilă, gemuri, miere, ceaiuri, biscuiți și zahăr.


Ambalajul produselor este în concordanță cu stilul Armani, sofisticat și discret. Cutiile, într-o nuanță delicată de auriu roz, cu un finisaj cu efect metalic și cu logo-ul imprimat cu folie de bronz, sunt legate între ele cu o panglică grosgrain de culoarea alunei și cu logo-ul brandului.


Colecțiile speciale sunt lansate pentru cele mai importante ocazii periodice: pe Crăciun, Valentine’s Day, Paște și Ramadan, există o ediție limitată exclusivă pentru toamnă.


Guido Gobino


Începând cu data de 1 ianuarie 2019, toate produsele Armani/Dolci, sunt produse de către Guido Gabino, artizan premiat al industriei italiene de ciocolată.


Guido Gobina este un meșter care îmbină tradiția cu flerul pentru inovație, unind creativitatea, aroma și pasiunea pentru a crea ciocolată artizanală de cea mai înaltă calitate. Inovația provine dintr-o selecție atentă a materiilor prime, tehnici avangardiste și o experimentare neîntreruptă, care are ca scop obținerea celei mai înalte calități.4 views0 comments
bottom of page