top of page

Armani Neve, Fashion Show-ul Din St. MoritzSunt sportul și eleganța două concepte separate? Colecția sportivă, și, în același timp, chic a lui Giorgio Armani, Armani Neve, pare să ne demonstreze contrariul, cu o garderobă rafinată, care poate fi purtată, atât pe pârtiile de schi, cât și pe străzile orașului.

,,St Moritz este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase, și mai populare destinații montante din Europa, care și-a păstrat autenticitatea, ceea ce este atât de special”, acestea sunt cuvintele designerului Giorgio Armani, pentru a descrie orașul elvețian, din cantonul Graubünden, celebru pentru că atrage înalta societate pe pârtiile de schi. Și, în orașul care a găzduit de două ori Jocurile Olimpice de Iarnă - 1928 și 1948 - Giorgio Armani a adus pe podium Armani Neve, o linie relansată în urmă cu patru ani, după succesul liniei sportive EA7.


Într-o lume a modei, care vede o creștere semnificativă a cererii de îmbrăcăminte sport și casual pentru munte, din partea unui public mediu-înalt, lansările de colecții capsulă dedicate schiului, și inspirate de lumea muntelui, sunt în creștere - chiar, la sfârșitul săptămânii trecute, tot la St. Moritz, au fost prezentate colecții capsule de Emilio Pucci by Camille Miceli și Louis Vuitton. Giorgio Armani, prezintă o colecție care, după spusele designerului italian, se diferențiază de restul colecțiilor, datorită ,,echilibrului dintre performanță și stil, precum și a diversității ofertei, care este dedicată atât schiului, cât și apres ski”.,,Nu veți găsi culori stridente, iar selecția de țesături nu se limitează la cele tehnice”, a mărturisit Regele Modei, care, în stilul minimalist perfect, cu care ne-a obișnuit, de-a lungul anilor, a defilat cu colecția pe o platformă simplă din lemn, având ca fundal stadionul olimpic din St. Moritz. Colecția Armani Neve oferă o gamă largă de piese vestimentare, de la îmbrăcăminte pur sportivă, până la la haine inspirate din sporturile montane, care pot fi purtate în context urban, în timpul activităților apres-ski. Jachetele umflate și pantalonii ajustați și căptușite joacă pe contrastul creat de siluetă, făcând cu ochiul la atracția cool și modernă a hainelor de stradă. Încheierea show-ului cu o serie de blănuri false, a fost foarte apreciată de către publicul prezent la eveniment.

1 view0 comments
bottom of page