top of page

Art Basel Miami Beach A Fost Ocazia Perfectă Pentru Hublot Să Prezinte 2 Modele Recent Lansate


Poate că sportul și arta nu aparțin aceleași lumi, dar au un lucru în comun: puterea de a uni oamenii. La Miami Beach Art Basel, brandul elvețian de ceasuri de lux, Hublot, a oferit o experiență unică, reunind într-un singur spațiu creația artistică plină de imaginație și pasiunea inegalabilă pentru fotbal. În contextul în care febra Cupei Mondiale s-a răspândit în întreaga lume și a început Art Basel Miami 2022, celebrarea de către producătorul de ceasuri de lux a campaniilor sale onorante ,,Hublot Loves Art” și ,,Hublot Loves Football” nu putea fi într-un moment mai potrivit.Hublot a fost primul brand de lux, care s-a aliniat cu cel mai popular sport din lume, devenind ,,cronometrul oficial” în 2008 și, de atunci, a fost o figură autoritară în toate domeniile legate de fotbal. Chiar și după 14 ani, rămâne cronometrul oficial pentru English Premier League, UEFA EURO și Cupa Mondială FIFA (2022). Dacă sunteți un iubitor al fotbalului, este posibil să fi observat brandul pe teren și în afara lui, în timpul actualei Cupe Mondiale din Qatar, prin intermediul celei de-a 4-a tabele de arbitri, al ceasului inteligent pentru arbitri și al integrării ecranului.


Brandul elvețian de lux a profitat de ediția din acest an a Art Basel Miami Beach pentru a prezenta două dintre cele mai recente lansări ale sale, MP-09 Tourbillion Bi-Axis 5-Day Power Reserve Rainbow și Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022TM, două ceasuri care reprezintă creativitatea și măiestria de neegalat a Hublot.
,,Arta și fotbalul: două universuri reunite de Hublot la Miami, pentru a celebra jocul și creativitatea. Mulțumim Mira pentru că a imaginat această campanie veselă Hublot Loves Football, care celebrează arta și sportul într-un mod atât de unic și diferit. Prin această campanie, am vrut să arătăm cum fotbalul și arta pot conecta oamenii și să scoată la lumină visele și speranța oamenilor din întreaga lume. Hublot celebrează arta în Miami de peste 10 ani, iar această ediție este foarte specială, deoarece este pentru prima dată când cele două lumi ale noastre: fotbal & artă, sunt aduse împreună.Aceasta este arta fuziunii - Hublot iubește arta, Hublot iubește fotbalul!”, a declarat Ricardo Guadalupe, CEO al Hublot.

Modelele vibrante ale lui Mira Mikati au strălucit anul acesta la Miami, cu o expoziție de cincisprezece modele de fotbal personalizate, inspirate de legendele fotbalului Hublot, a fost o petrecere nocturnă la piscină. De asemenea, talentata designer a fost însărcinată de Hublot să creeze o colecție exclusivistă de brățări, în ediție limitată, în onoarea Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 TM, reflectând lumea ei tehnicoloră. Brățările sunt ecoul mingilor de fotbal de vis, imaginate de prietenii și ambasadorii Hublot, cu stele jucăușe și raze de lumină, precum și logo-ul Hublot Loves Football, conceput exclusiv pentru campanie de Mira Mikati.

0 views0 comments
bottom of page