top of page

Automobili Lamborghini Și Tod's Anunță Un Parteneriat Pentru Articolele De Lux
Casa de modă italiană Tod's și producătorul de mașini sport Lamborghini, au încheiat un parteneriat, pentru a crea o linie de haine, produse de piele și accesorii de lux, au anunțat joi, 16 februarie 2023, cele două companii.


Parteneriatul exclusiv, dintre cele două branduri italiene, omagiază măiestria italiană, moștenirea, progresul italian și inovația - calități care definesc asocierea celor două branduri, fiecare dintre ele fiind lider în industria sa.


”Tod's, a fost fondată la începutul secolului trecut, de un artizan pasionat și vizionar. La aproximativ 50 de ani, după aceea, Ferruccio Lamborghini și-a îndeplinit visul și a fondat o companie, animată de aceeași pasiune și viziune, cu un angajament susținut în domeniul cercetării și al inovației”, a declarat Stephan Winkelman, președinte și CEO al Automobili Lamborghini. ”Suntem mândri de această colaborare, care are o notă italiană incontestabilă”.


”Lamborghini, reprezintă cea mai înaltă expresie a designului și a integrității tehnice din industria auto”, a precizat Diegp della Valle, președinte și CEO al Tod's Group. ”Atenția la detalii, cercetarea și inovarea permanentă sunt valori cheie pentru ambele branduri și reprezintă cu adevărat stilul italian”.

7 views0 comments
bottom of page