top of page

Bentley Va Deschide Un Club Privat În Manchester
Este posibil ca unii să nu știe că, deși, Bently produce unele dintre cele mai luxoase automobile din lume, a acordat întotdeauna o atenție și un capital imens și domeniului audio. Astfel, ca un proiect viitor, exclusivistul Bentley Record Room, va fi deschis, într-o nouă arenă de concerte din Marea Britanie.


Marea Britanie este pe cale să găzduiască cea mai mare arenă acoperită, Co-op Live, care poate găzdui până la 23.000 de persoane. Ca parte a acestui eveniment, Bentley a sărit la rampă cu o cameră de înregistrări Bentley Record Room, rezervată exclusiv membrilor, pentru a ridica la un nivel superior întreaga experiență de vizionare a concertului.
Un Loc în Care Muzica Întâlnește Luxul


Bentley Record Room va fi amplasată lângă Green Room, în cadrul noului spațiu de muzică și divertisment, în valoare de 365 de milioane de lire sterline, care va fi cea mai mare arenă de muzică live din Marea Britanie. Membrii de lux, vor avea acces la acest spațiu înainte, în timpul și după evenimentele de la Co-op Live, cu cele mai bune bilete la spectacolele live, precum și acces la o gamă interesantă de evenimente speciale in The Bentley Record Room.Clubul cu o capacitate de 100 de locuri, va oferi luxul și intimitatea supremă pentru fanii muzicii, dispunând de posibilități de a servi masa high - end dining, un serviciu privat de gazdă și chelner, o parcare rezervată și o intrare VIP în incintă.


Interioarele sale somptuoase vor proiectate de către echipa de design Bentley, replicând finisajele și designul personalizat al mașinilor sale de lux. Spațiul va include scaune din piele Beluga, cu emisii reduse de dioxid de carbon și mobilier Bentley Home, realizat cu măiestrie, creat în parteneriat cu Luxury Living Group.
Christoph Homann, Global Head of Brand Communications la Bentley Motors, precizează: ”Suntem încântați să oferim iubitorilor de muzică un Bentley Place dedicat - un mediu la fel de luxos și confortabil ca interiorul unei Bentley - care le permite să experimenteze măiestria, frumusețea și luxul, pe care le puteți găsi în fiecare dintre mașinile noastre, dar la o scară mult mai mare și total captivantă”.


Sam Piccione, președinte al OVG International: ”Bentley este numărul unu în luxul britanic, așa că este marca exemplară, pentru a denumi această cameră unică. Fiind primul club privat de lux, pentru membri din Marea Britanie, aflat în interiorul unei arene, The Bentley Record Room va plasa Manchester, înaintea oricărui alt loc, inclusiv Londra, în ceea ce privește divertismentul de o calitate inegalabilă. Nu există nicio îndoială, ca va fi unul dintre cele mai bune și mai somptuoase locuri, pentru a te bucura de evenimente live, oriunde în lume”.


Co-op Live ar trebui să se deschidă în Manchester, până la sfârșitul anului 2023.


Pentru mai multe informații despre Bentley Record Room, vizitați site-ul web official.

0 views0 comments
bottom of page