top of page

Bulgari: Shades Of Wonder

Culori inspirate de pietre prețioase, măiestrie supremă și materiale prețioase: Bulgari, bijutierul roman al articolelor de marochinărie, vă invită să descoperiți o lume de nuanțe vibrante, creativitate captivantă și măiestrie de neegalat, cu noua sa colecție de articole de marochinărie și accesorii primăvară-vară '23 Shades of Wonder.




O sursă inepuizabilă de inspirație și un element chintesențial al măiestriei artistice a brandului, râvnitele pietre prețioase colorate de la Bulgari, își împrumută, acum, exuberanța și vivacitatea unică universului articolelor de marochinărie, capturând toată puterea fermecătoare a minunilor naturii, prin metamorfozele fascinante ale icon-ului Serpenti, în continuă evoluție.


Grație paletei sale nobile de culori, care vibrează cu energia și vivacitatea naturii, colecția cuprinde toate emoțiile, aspectele și nuanțele Edenului Bulgari, un loc minunat, în care frumusețea prinde contur din creativitatea inepuizabilă.



Prima senzație a colecției, Emerald Garden, reprezintă o imersiune completă, în nuanțele încântătoare ale magnificului smarald, cu poșeta Serpenti Pouch și versatila Serpenti Forever Top Handle, care revin în piele de piton rafinată. De asemenea, unele dintre cele mai emblematice modele - de la Serpenti Forever Top Handle la Serpenti Forever East - West Maxi Chain, trecând mai departe la Serpenti Forever Ellipse și Serpenti Cabochon Mazi Matelasse - reinterpretează farmecul atemporal al pielii Calf Leather, prin nuanța nobilă inspirată de smaraldul legal.


În regatul plin de farmec al strălucirii diamantelor, gențile Serpentine Vertical Tote și Serpenti Forever Shades of Gold sunt decorate artistic cu cristale radiante, pentru o notă suplimentară de strălucire, în timp ce modelele emblematice fascinează atât prin prelucrările creative și originale, cât și prin tratamentele inovatoare ale pielii Calf Leather, de la nuanțele aurii la nuanțe vii de ametist. Iar, pentru o doză suplimentară de confort, Serpenti Pouch debutează cu un aspect inedit, in shearling ultra-moale.



Abordând esența creativității Bulgari, cea de-a treia stare de spirit a colecției Fancy Coloured Gems, introduce geanta Serpentine Top Handle, un model nou, care combină un corp foarte structurat cu un design irezistibil de senzual. În cele din urmă, nuanțe feminine și gingașe luminează modelele de zi must - have.



Tărâmul micilor articole din piele, primește cu bucurie, două noutăți captivante, gențile nano Serpenti Reverse și Serpenti Pouch, alături de geanta Serpenti Nano Jewellery Box, inspirată de nuanța și textura unică a malachitului, și de geanta mini crossbody Serpenti Forever, ultra-strălucitoare, din metal auriu deschis. Bogată în originalitate și stiluri versatile, Textile Collection ne invită la o călătorie, prin culorile emblematice, motivele estetice și sursele de inspirație Bulgari.



Valorificând universul ochelarilor, prin codurile estetice și măiestria prețioasă a bijuteriilor, colecția de ochelari primăvară - Vară '22, se extinde de la hipnotizantele modele Serpenti și stilurile iconice Bulgari Bulgari Aluminium la cele mai rafinate creații Le Gemme. O reuniune de detalii sofisticate, măiestrie artizanală și o predispoziție pentru inovație, care reflectă ADN-ul Bulgari in calitate de bijutier.



O celebrare a celor mai emblematice culori, motive estetice și surse de inspirație ale Casei de lux, Colecția Textile Collection pentru sezonul primăvară - vară '23, ne poartă într-o călătorie prin minunile lumii Bulgari.



Reconsituind etapele aventurii întreprinse de Sotirio Bulgari, fondatorul companiei, pornind din Grecia până la Roma, trecând prin Napoli și continuând St. Moritz, motivul creativ ”Călătoria lui Sotirio”, ilustrează cu afișe retro și culori pastelate eșarfele atemporale din twill de mătase, precum și stilul utra-versatil.


Simțul îndrăzneț al lui Bulgari, pentru rigoare estetică, prinde contur în designul geometric și grafic al motivului ”Wheel of Sun”, o interpretare modernă a unui simbol antic fascinant, care se întinde de la eșarfele colorate la cele din mătase.


În cele din urmă, evoluțiile originale ale Logomania Bulgari, animate de iepurași dulce, adaugă o notă jucăușă colecției, în timp ce noile interpretări ale emblematicului model în formă de evantai Divas' Dream, arată capacitatea Bulgari, de a oferi, în mod constant, noi interpretări ale motivelor sale creative iconice.



2 views0 comments
bottom of page