top of page

Casa Din Montecito Unde Prințul Harry și Meghan Au Filmat Documentarul Harry & Meghan Se VindeDacă ați urmărit documentarul de pe Netflix al Prințului Harry și al lui Meghan Markel, ,,Harry & Meghan”, atunci sunt șanse să recunoașteți această casă - cel puțin sufrageria spațioasă, văzută în multe dintre confesiunile lor.Casa din Montecito, în care s-a filmat serialul, a fost listată pentru vânzare, recent, cu 33.5 milioane de dolari, și este, chiar, mai grandioasă, decât o arată documentarul. Casa în stil méditerranéen și în stil Spanish Revival, este așezată sub munții pietroși și are vedere infinită la ocean. În ciuda naturii accidentale a Montecito, proprietatea are terenuri vaste și plante pentru cei care apreciază viața în aer liber. Grădinile luxuriante și amenajate, care înconjoară fiecare centimetru al casei, fie că aceasta sa se simtă ca propriul palat regal, cu palmieri impunători, alei sinuoase și flori strălucitoare. La exterior, care este acoperită de viță de vie luxuriantă și târâtoare, care îi conferă un aer Mediterranean.


Proprietatea somptuoasă, se întinde pe o suprafață de aproximativ 13,600 metri pătrați și are șase dormitoare, șapte băi și mai multe spații de locuit, potrivite pentru un rege sau o regină. Locuința este ideală pentru un trai interior-exterior, cu uși și ferestre cu arcade mari în aproape fiecare cameră. Inima casei, unde au filmat documentarul, este camera mare, care are uși arcuite, care fac legătura cu fereastra. Camera, luminată de soare, are un candelabru strălucitor, mobilier contemporan și tavane cu grinzi.


Aproape în fiecare cameră există o terasă. Pe terasă există, de asemenea, o masă în aer liber, cu o zonă de relaxare, șemineu și încălzitoare pentru nopțile răcoroase din California, cu o priveliște fenomenală. Facilitățile includ o sală de gimnastică, un teatru, un bar, o sală de jocuri, o piscină, o casă de oaspeți și un garaj pentru cinci mașini. Piscina masivă se întinde, pe aproape toată suprafața casei și este situată pe terasă, în aer liber. Există, de asemenea, un jacuzzi cu hidromasaj și un foișor, în apropiere, înconjurat de flori viu colorate.


Casa perfect simetrică, este un vis pentru esteticieni și este, cu adevărat, pentru regalitate.


Dormitorul principal este situat la primul etaj și are propria zonă de relaxare, șemineu și are o terasă privată în aer liber. Celelalte dormitoare sunt răspândite la etajul al doilea, ceea ce oferă intimitate față de alți membri ai familiei sau oaspeți. Complexul este, de asemenea, excelent pentru cei care le place să se distreze, deoarece există și un spațiu amplu pe gazon, și un spațiu interior pentru până la 200 de persoane.


Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat definitiv în Montecito în 2020, unde au achiziționat o casă de 14.7 milioane de dolari, după ce au renunțat la calitatea de membri seniori ai familiei regale. Cuplul împreună cu cei doi copii mici ai lor, locuiesc în apropierea unora dintre cele mai mari nume de la Hollywood, inclusiv Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres.

2 views0 comments
bottom of page