top of page

Cel Mai Recent Film Al Lui Johnny Depp Va Deschide Festivalul De La Cannes
Primul film de acțiune al lui Johnny Deep, realizat după procesul de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard, care a fost urmărit pe scară largă, a fost selectat pentru deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, în Franța, luna viitoare, au anunțat miercuri organizatorii.


Pelicula în limbă franceză ”Jeanne Du Barry”, o are ca protagonistă pe regizoarea Maiwenn Le Besco, cunoscută sub numele de Maiwenn, în rolul lui Jeanne Becu, o femeie care a ajuns din sărăcie în cercurile regelui Ludovic al XV-lea.


Depp îl interpretează pe Rege în filmul care va avea premiera mondială la Cannes, pe 16 mai.


Actorul din ”Pirații Din Caraibe” a avut puține apariții în filme sau la televiziune, de când procesul său s-a încheiat în iunie 2022. El a apărut, în mod surprinzător la MTV Video Music Awards și la prezentarea de modă Savage X Fenty a Rihannei.


Actorul încearcă să își reconstruiască cariera, după ce a obținut o victorie, aproape totală, în bătălia juridică din Statele Unite cu Heard, o colegă de platou, care l-a acuzat de abuz. Depp a negat că a lovit-o pe aceasta sau orice altă femeie.


În urmă cu doi an, Deep a pierdut un proces de calomnie în Marea Britanie, împotriva tabloidului Sun, care l-a numit ”bătăuș de soții!. Un judecător al Înaltei Curții din Londra, a decis că Depp a agresat-o, în mod repetat, pe Heard. La scurt timp, a fost eliminat din franciza ”Harry Potter”, ”Fantastic Beasts” și a fost, în mare parte, evitat de Hollywood.

0 views0 comments
bottom of page