top of page

Cele Mai Așteptate 15 Hoteluri De Lux Care Se Vor Inaugura În 2023Începând de la interioarele de designer și până la facilități personalizate, hotelurile de lux oferă experiențe de neuitat pentru turiștii care caută opulență, alături de confort. Acest spații de cazare somptuoase, sunt cunoscute pentru redefinirea ospitalității și îi răsfață pe vizitatori la sfârșitul șederii lor.


Cu a treia cea mai mare cotă de piață din industria globală a luxului, industria ospitalității de lux, s-a concentrat pe creșterea în toate aspectele. Fie că oferă cele mai bune servicii de concierge, sau fac facilitățile accesibile prin aplicații mobile pentru oaspeți, aceste hoteluri de lux se străduiesc să exceleze, în crearea celor mai confortabile sejururi.


Și, pe măsură ce aproape toate restricțiile legate de COVID-19 privind călătoriile sunt ridicate, 2023 reprezintă un moment excelent pentru turiști să găsească sejururi de lux. Așadar, de pe coasta statului Maine, până la orizontul orașului plin de viață din Italia, iată câteva dintre noile hoteluri de lux care se deschid în acest an și care își propun să creeze un amestec fin de misticism al naturii, decoruri arhitecturale uluitoare și facilități de ultimă generație.


Cele Mai Așteptate Hoteluri De Lux Care Se Vor Inaugura În 20231 / Bulgari Hotel Roma, Italia


Hotelul Bulgari Roma, este un tribut magnific, adus locului de naștere al brand-ului și sursa de inspirație pentru toate modelele sale. Situat în fața Ara Pacis și a Mausolelului lui Augustus, hotelul va pune în valoare spectaculoase structuri contemporane din anii 1930.


Pe lângă cele 114 apartamente spațioase, hotelul va include, de asemenea, un SPA, o piscină, o sală de gimnastică și o bibliotecă dedicată istoriei fabricării bijuteriilor. Acesta va găzdui, de asemenea, un bar care are semnătura Bulgari, The Bulgari Bar și Il Ristorante - Niko catalogat de către Chef Niko Ramito, cu stele Michelin. De restaurarea clădirii și de designul interior se ocupă firma italiană de arhitectură Antonio Citterio Patricia Viel.
2 / The Lana, Dorchester Collection, Emiratele Arabe Unite


Proiectat de Foster + Partners, The Lana Dorchester Collection, este programată să fie inaugurat în septembrie 2023. Acesta este situat lângă canalul Dubai, în zona Business Bay. Spațiul, lumina și priveliștile uluitoare vor fi caracteristicile definitorii ale celor 225 de camere și apartamente, unde designerul de interior Gilles et Boissier, îmbină elemente clasice cu înflorituri moderne inspirate de esența orașului. Ferestrele înalte, cuprind priveliști către Burj Khalifa, sau către deșertul scăldat în soare.


La doar o scurtă plimbare pitorească cu barca de aici, oaspeții se pot relaxa și la One at Palm Jumeirah, care face parte din Dorchester Collection din Dubai.
3 / 100 Princes Street Edinburg, Scoția


Inspirat de vasta istorie a exploratorilor și aventurierilor scoțieni, 100 Princes Street se va deschide în august 2023. Interioarele hotelului, care își ia numele de la ilustrele sale locații, de pe una dintre cele mai cunoscute străzi din Edinburgh, sunt inspirate de Alexander McQueen. Prin păstrarea structurii originale și a caracteristicilor sale proeminente, eforturile de restaurare urmăresc să păstreze și să mențină sufletul și esența autentică a hotelului.


Conduși de o echipă de design, cu sediul în Irlanda, Toni Tollman, Philippe Bonino și Brian Brennan, au adus unicitatea hotelului, prin tartane personalizate și o scară centrală, care prezintă o pictură murală, realizată manual de Croxford & Saunders.


Un perete de vinuri, cu peste 200 de vinuri rafinate, care prezintă selecția din podgoria de familie Bouchard Finlayson, și o colecție extraordinară de whisky-uri scoțiene renumite, se vor număra printre punctele de atracție.
4 / Hotel Vermelho, Portugalia


Hotelul de tip boutique, cu 13 camere, care va fi inaugurat în primăvara anului 2023, este deschis de designerul de pantofi Christian Louboutin. Mobilierul, operele de artă și ceramica sa evidențiază istoria bogată a orașului de pe coasta Alentejo. Hotelul din Melides are, de asemenea, un restaurant portughez - Xtian Restaurant - care a fost transmis din generație în generație și care abundă în specialități locale.


Camerele din hotel au tonalități, texturi și stiluri diferite, dar emană calmul, căldura și vibrația care caracterizează Vermelho.
5 / Rosewood, Germania


Pe Kardinal - Faulhaber - Strasse, două structuri istorice - Palais Neuhaus - Preysing și vechea bancă de stat a Bavariei - se combină pentru a forma Rosewood Munich, cu 132 de camere. Dormitoarele și apartamentele spațioase ale hotelului au fost create pentru a completa fațada originală a clădirii și scările recognoscibile, care sunt încă în stare excelentă și se adaugă la colecția de structuri istorice a orașului Munchen. Clădirea va avea o zonă de lobby confortabilă și două opțiuni distincte de luat masa. inclusiv un restaurant cu servicii complete și un bar plin de viață.


La Rosewood Munich va fi disponibil, de asemenea, un spa cu servicii complete, cu cinci săli de tratament, o piscină interioară și un centru de fitness. În plus, hotelul de lux va include, de asemenea, și spații pentru evenimente care pot găzdui până la 400 de persoane, pentru o serie de petreceri private, conferințe și alte ocazii speciale.6 / Wayfinder, Statele Unite Ale Americii


Wayfinder, un hotel cu 228 de camere, situat în centrul orașului Waikiki, din Honolulu, aspiră să ofere adevărate vibrații havaiene. Schema de culori a structurii brutaliste, creată de designerul de interior Vanguard Theory, este influențată de cerul, apa și florile provinciei. Mobilierul din fibre naturale și plantele locale sunt, de asemenea, folosite ca accente botanice.


Hotelul are trei unități de luat masa - Redfish Poke Restaurant: Un restaurat de 24 de ore, Lost + Found: A Tropical Poolside Speakeasy și B-Side Coffee Shop. Wayfinder este dotat, de asemenea, cu o piscină cu apă sărată de aproximativ 21.3 metri, 10 apartamente situate lângă piscină cu zonă de relaxare, un bar umed și două apartamente de experiență penthhouse.
7 / OWO, Marea Britanie


Anul acesta se deschide primul hotel emblematic Raffles din Marea Britanie. Situat în Londra, The OWO, cunoscut și sub numele de ”Old War Office”, a servit drept centru administrativ al lui Churchill, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Proprietatea Raffles va avea 86 de locuințe, 120 de apartamente, nouă restaurante, trei baruri și un SPA Guerlain.8 / Artyzen NEW BUND 31 Shanghai, China


Artyzen NEW BUND 31 Shanghai se fală în centrul plin de viață al artelor și culturii din Shanghai. Proiectat de biroul de design și cercetare Neri & Hu, apreciat la nivel internațional, hotelul combină arta și cultura Shanghainese cu designul modern. Acesta este dotat cu 202 camere și apartamente spațioase și alte facilități, inclusiv un etaj dedicat cu zone de luat masa în interior și în aer liber, săli de conferințe, banchete cu servicii complete, precum și restaurante și baruri pentru că oaspeții să socializeze.
9 / Riviera Maya, Mexic


Riviera Maya, va fi primul proiect EDITION Hotels din Mexic. Având deschiderea în această vară, hotelul din Kanai, se află pe o plajă frumoasă de-a lungul coastei liniștite a Caraibelor. Facilitățile sale de lux vor include șase opțiuni de luat masa, un spa și un bar la piscină și un club pe plajă, un restaurant signature, săli de conferințe și o terasă în aer liber. Pe lângă cele 180 de camere și apartamente, hotelul va avea și un apartament penthouse de 206 metri pătrați.
10 / Son Bunyola Hotel, Spania


Cea mai nouă apariție în colecția Virgin Limited Edition, Son Bunyola Hotel va fi inaugurat pe 16 iunie 2023. Acesta este situat pe situl Patrimoniului Mondial UNESCO și include trei vile de lux - Sa Terra Rotja, Sa Punta de S'Aguila și Son Balagueret. Proprietatea extinsă se află pe aproximativ 404,6 hectare pe domeniul Son Bunyola și va avea 26 de camere și apartamente, inclusiv două uimitoare Tower Suites, dintre care una a fost un turn de apărare construit în secolul al XIII-lea. Vizitatorii Hotelului Son Bunyola se vor putea relaxa în sălile de tratament spa, la cele două restaurante și la o piscină în aer liber.
11 / Longfellow Hotel, Statele Unite Ale Americii


Hotelul Longellow este construit cu grijă pentru a promova starea de bine. Designul său este inspirat de farmecul veșnic și aspru al statului Maine. Aici, oaspeții se pot aștepta la un spațiu cu pardoseli rafinate din mozaic, podele din lemn de esență tare combinate cu pereți spălați cu var, accente de pin și o notă potrivită de culoare albastră.


Un SPA de inspirație nordică numit Asteria și un restaurant de la furnizori din Portland vor face parte din hotel, alături de cele 48 de camere (patru apartamente și 44 de camere king). Printre celelalte facilități se numără un lounge comun cu un bar intim, o sală de meditație cu saltele de somn Mind-Sync Harmonic Sleep Loungers și camere cu saună privată.
12 / Artyzen, Singapore


Situat pe renumita Cuscasden Road, hotelul de lux se preconizează a fi unul dintre cele mai bune din Singapore. Așteptat să intre în funcțiune în al patrulea trimestru al anului 2023, Artyzen Singapore este dotat cu 142 de camere, un restaurant și un bar premium, facilități de wellness, o sală de sport și o zonă de piscină în aer liber.


Designul acestui hotel a fost imaginat de renumita companie ONG & ONG Pte Ltd și de firma de arhitectură de interior Nic Graham + Associates. Ospeții se pot bucura de un timp liber perfect la The Roof Garden, care are o piscină infinită în consolă de 25 de metri. De asemenea, din incinta hotelului se poate ajunge la Galeria Națională din Singapore, la Grădina Națională de Orhidee, la Singapore River, și la Insula Sentosa.
13 / Regent, Hong Kong


The Regent, a cărui deschidere este programată pentru primul trimestru, va conferi un nou farmec orizontului din Hong Kong. Cele 497 de camere și 85 de apartamente ale proiectului din Hong Kong Chi Wing Lo. Yan Toh Heen, un restaurant cu stele Michelin, va fi amplasat în acest hotel magnific, alături de alte localuri bine-cunoscute de gastronomie, precum Steak House și NOBY Regent Honk Kong. O altă atracție este reprezentată de extravaganta și distinctiva piscină spa infinită, cu cadă cu apă caldă și rece, cu vedere la portul Victoria.
14 / Nobu Hotel Marrakech


Prima incursiune a companiei de lifestyle Nobu Hospitality în Africa este Nobu Hotel Marrakech, care a fost inaugurat în ianuarie 2023. Hotelul este situat în aproprierea centrului orașului, a souk-urilor și a animatei Medina și a pieței Djemaa el - Fna.


Cele 71 de apartamente spațioase ale sale, au fost decorate cu gust, cu o fuziune de nuanțe de meșteșuguri marocane și atingeri contemporane japoneze. Hotelul include, de asemenea, o varietate de opțiuni interesante de luat masa, cum ar fi restaurantul Nobu și Rooftop Garden, care are o terasă circulară cu piscină, un restaurant, un bar și o terasă care oferă o vedere panoramică de 360 de grade la oraș și la lanțul muntos Atlas.


În plus, Nobu Hotel Marrakech dispune de trei piscine, un centru de fitness și un spa subteran Pearl Spa, care se întinde pe 2,000 de metri pătrați.
15 / The Peninsula Istanbul, Turcia


The Peninsula Istanbul, este situat în cadrul Galataport, un nou proiect de revitalizare a zonei riverane, care prezintă atât cultura turcă plină de viață, cât și ospitalitatea supremă de-a lungul malului strălucitor al Bosforului, în Karakoy. Hotelul servește drept poartă de acces pentru oaspeții care sosesc pe uscat sau pe mare și este alcătuit din patru clădiri superbe, dintre care trei sunt istorice și au fost renovate în mod minunat.


Hotelul oferă oaspeților săi o facilitate flexibilă de check-in și check-out, cu un restaurant emblematic pe acoperiș, care servește preparate din bucătăria turco - asiatică.
1 view0 comments
bottom of page