top of page

Celine Dion Lansează Prima Piesă Nouă De Când A Mărturisit Despre Tulburarea Ei Neurologică
Celine Dion a anunțat, joi, lansarea celui mai recent single al său, ”Love Again” - prima melodie pe care a lansat-o de când a făcut publice informații despre boala sa neurologică rară.


”Love Again”, a fost realizat pentru viitorul film, cu același nume, în care joacă Priyanka Chopra Jonas și San Heughan, și este doar una dintre cele cinci piese ale lui Dion, care vor fi prezentate în film.Coloana sonoră completă, care include aceste cinci noi melodii ale superstarului, va fi disponibilă pentru ascultători pe 12 mai, potrivit anunțului său de pe Instagram.


Filmul, care va fi lansat pe 5 mai, este o comedie /dramă romantică, despre o femeie care se confruntă cu moartea logodnicului ei și despre noua și neașteptata legătură pe care o stabilește cu un jurnalist, prin intermediul mesajelor text.Dione, își face, de ademenea, debutul ca actriță în ”Love Again”, un film în care joacă rolul ei însăși, care primește un profil într-un articol jurnalistic. Videoclipul cu versuri al piesei, prezintă fragmente din interpretarea lui Dion, în scenele cu Heughan.


În decembrie, Dion a anunțat că a fost nevoită să își amâne spectacolele, din primăvara anului 2023, și să anuleze opt concerte din vara anului 2023, după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.


Tulburarea, neobișnuită, face ca organismul să devină rigid și sensibil la atingere, zgomot și stres emoțional, ceea ce poate provoca spasme musculare, potrivit National Institute of Neurological Disorders and Stroke.

0 views0 comments
bottom of page