top of page

Copiii Prințului William Vor Participa La Încoronarea Regelui Charles III
Cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton, au primit roluri cheie la încoronarea Regelui Charles al III-lea, în timp ce, copii Prințului Harry nu au fost încă invitați la ceremonie.


Există planuri ca, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis să participe la o plimbare cu trăsura, până la Palatul Buckingham, după încoronarea bunicului lor, potrivit publicației The Times.


George, în vârstă de 9 ani, Charlotte, în vârstă de 7 ani, și Louis, în vârstă de 5 ani, se vor alătura părinților lor, Prințul și Prințesa de Wales, în spatele unei trăsuri de stat aurii, care îi va transporta pe Regele Charles și Regina Camilla, pe 6 mai.


În momentul în care, Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a murit, Regele Charles al III-lea a devenit primul Rege al Regatului Unit, după mai bine de 70 de ani.


Regina Elisabeta a II-a a murit la 8 septembrie 2022, la Castelul Balmoral din Scoția.


Regretata regină Elisabeta a II-a a fost încoronată la 2 iunie 1953.


Deși, copiii Prințului Harry și-au asigurat titlurile regale de prinț și prințesă, nici Prințul Archie, în vârstă de 3 ani, și nici Prințesa Lilibet, în vârstă de 1 an, nu au primit o invitație la încoronare, potrivit publicației The Telegraph.


De la publicarea memoriilor explozie ale Prințului Harry, ,,Spare”, în ianuarie, includerea lui Harry și Meghan la încoronare, a fost pusă sub semnul întrebării.


La începutul acestei luni, publicația The Sunday Times, a relatat faptul că regele a trimis o invitație Ducelui și Ducesei de Sussex.


Cu toate acestea, se pare că, Ducelui și Ducesei nu li s-a dat nicio informație, cu privire la faptul dacă, copiii lor sunt invitați la festivități.


Vestea aparentei ignorări, vine la câteva zile după ce, People a relatat că Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Kate Middleton nu au participat la botezul lui Lilibet în California.


0 views0 comments
bottom of page