top of page

Coroana De Flori Purtată De Prințesa Charlotte Este Un Omagiu Adus Bunicului Și Mamei Ei


Coroana De Flori Purtată De Prințesa Charlotte Este Un Omagiu Adus Bunicului Și Mamei Ei


Prințesa Charlotte, fiica în vârstă de opt ani a Prințului William și a lui Kate Middleton, Prințesă de Wales, a arătat adorabil când a purtat o coronă de flori din argint și cristale realizată de Jess Collet și Alexander McQueen, care seamănă cu cea purtată de mama sa. Coroana avea broderii tridimensionale cu frunze și era un semn subtil al motivului Omului Verde folosit pe tot parcursul ceremoniei de încoronare.


Omul Verde este o figură antică din folclorul britanic care simbolizează primăvara și renașterea. El poartă o coroană de stejar, iederă și păducel, și flori emblematice ale celor patru națiuni ale Regatului Unit: trandafir, ciulin, narcisă și trifoi. Aceste flori au fost brodate și pe rochiile și capele din crep de mătase de culoare ivory pe care le-au purtat Prințesa Charlotte și mama sa realizate de Alexander McQueen.


Coroana de flori nu a fost doar un omagiu adus Regelui Charles al III-lea, care are un interes de o viață pentru natură, grădinărit și conservarea mediului, ci și pentru Kate Middleton, care are o relație strânsă cu casa Alexander McQueen. Prințesa de Wales a ales să poarte o rochie spectaculoasă din dantelă realizată de directorul artistic Sarah Burton pentru ziua nunții sale în 2011 și a purtat McQueen la multe ocazii semnificative de atunci.


Coroana De Flori Purtată De Prințesa Charlotte Este Un Omagiu Adus Bunicului Și Mamei Ei

Purtând o coroană de flori în loc de o tiară, Kate Middleton a făcut și declarație despre propria sa cale înainte ca viitoare regină consort, precum și despre o nouă eră pentru monarhie. Ea a optat pentru un accesoriu mai modern și mai discret care reflectă stilul și valorile sale personale.


Prințesa Charlotte a arătat deja un talent pentru simbolismul vestimentar la vârsta ei fragedă. Pentru înmormântarea bunicii sale în aprilie, ea a purtat o broșă mică în formă de potcoavă care onora dragostea Reginei Elisabeta a II-a pentru cai. Acum, ea i-a urmat pașii mamei sale purtând o coroană de flori care celebrează încoronarea bunicului său și legătura lor familială.

3 views0 comments
bottom of page