top of page

Cruise Saudi Își Expune Viziunea La Expoziția ATM Dubai


Cruise Saudi Își Expune Viziunea La Expoziția ATM Dubai

Cruise Saudi, compania de croazieră a Regatului, își va prezenta realizările și planurile la cea de-a 30-a ediție a expoziției Arabian Travel Market (ATM) din Dubai, cel mai mare eveniment de turism și călătorii din regiune. Compania, care aparține Fondului de Investiții Publice (PIF), își propune să atragă mai mulți vizitatori de croazieră în Arabia Saudită și să stimuleze sectorul său turistic ca parte a obiectivelor sale Vision 2030.


Cruise Saudi nu numai că oferă pasagerilor săi oportunitatea de a descoperi frumusețea și diversitatea coastei saudite, dar și de a se bucura de condiții de lux și confort pe nama sa Aman at Sea. Aceasta este un superyacht de 183 de metri, care are 47 de suie spațioase, un spa Aman cu o grădină japoneză de relaxare, mai multe restaurante internaționale cu stele Michelin și un club de plajă cu acces la apă. Nava promite să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru cei care caută o vacanță memorabilă în Orientul Mijlociu.


Participarea companiei la expoziția ATM, care se va desfășura între 1 și 4 mai la Dubai World Trade Center, va oferi o oportunitate pentru Cruise Saudi este angajată să ofere servicii integrate și personalizate pasagerilor de croazieră, precum și să contribuie la dezvoltarea economică și socială a Regatului.


Expoziția ATM este așteptată să atragă peste 40.000 de vizitatori din peste 140 de țări, precum și peste 2,500 de expozanți din diferite sectoare ale industriei turismului și călătoriilor. Expoziția va include, de asemenea, o serie de conferințe, ateliere și seminarii pe teme precum sustenabilitatea, tehnologia, wellness-ul și turismul de aventură.


Expoziția ATM este o platformă pentru prezentarea celor mai recente tendințe și inovații din industria turismului și călătoriilor, precum și pentru explorarea noi oportunități și provocări într-o lume post pandemică. Participarea Cruise Saudi la acest eveniment reflectă ambiția și pregătirea sa de a juca un rol de lider în piața regională de croaziere și de a îmbunătăți potențialul turistic al Regatului.Cruise Saudi Își Expune Viziunea La Expoziția ATM Dubai

Cruise Saudi: O Vacanță De Lux Pe Coasta Saudită


Cruise Saudi nu numai că oferă pasagerilor săi oportunitatea de a descoperi frumusețea și diversitatea coastei saudite, dar și de a se bucura de condiții de lux și confort pe nava sa. Nava Aman at Sea este dotată cu cele mai moderne facilități și servicii, care asigură o experiență de neuitat pentru cei care caută rafinament și relaxare.


Pasagerii se pot caza în una dintre cele de 47 de suite spațioase, care au o suprafață medie de 100 de metri pătrați și oferă o priveliște panoramică asupra mării. Acestea sunt decorate în stil minimalist și elegant, cu materiale naturale și culori neutre, care creează o atmosferă calmă și primitoare. Fiecare suite are un balcon privat, un dressing, un minibar, un sistem audio-video de ultimă generație și o baie spațioasă cu cadă și duș.


De asemenea, pasagerii se pot răsfăța în Spa-ul Aman, care oferă o gamă variată de tratamente și terapii inspirate din tradițiile locale și internaționale. Spa-ul are o grădină joaponeză de relaxare, o piscină interioară, o saună, un hamman și o sală de fitness. Pasagerii pot beneficia de o serie de servicii personalizate de wellness, cum ar fi yoga, meditație, nutriție și coaching.


Ulterior, pasagerii se pot delecta cu preparate culinare de înaltă calitate în unul dintre multele restaurante internaționale cu stele Michelin de pe navă. Fie că preferă bucătăria arabă, asiatică, europeană sau internațională, pasagerii vor găsi o varietate de opțiuni care să le satisfacă gusturile și preferințe. De asemenea, pasagerii pot savura băuturi rafinate și coctailuri în barurile și lounge-urile elegante ale navei.


Pasagerii se pot distra în clubul de plasă al navei, care le oferă acces la apa din pupa navei. Aici, pasagerii pot practica diverse activități nautice, cum ar fi scufundară, snorkeling, kayak, jet ski sau parasailing. De asemenea, pasagerii pot participa la tururi de coastă și aventuri pe plajă organizate de Cruis Saudi în colaborare cu parteneri săi locali.


Cruise Saudi le oferă pasagerilor săi o croazieră de lux care combină autenticitatea și diversitatea destinațiilor saudite cu confortul și rafinamentul navei sale. Aman at Sea este o navă care promite să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru cei care caută o vacanță memorabilă în Orientul Mijlociu.

1 view0 comments
bottom of page