top of page

Cum va arăta noul complex Four Seasons de pe insula Sindalah din NEOM, proiectul megafuturist din ArDescoperă cum va fi noul complex Four Seasons de pe insula Sindalah din NEOM, proiectul megafuturist din Arabia Saudită care vizează crearea unei destinații futuriste și durabile în nord-vestul țării.


 “Complexul Four Seasons de pe insula Sindalah din NEOM oferă o vedere superbă la Marea Roșie”.


Ce este NEOM?


NEOM este un proiect megafuturist din Arabia Saudită care vizează crearea unei destinații futuriste și durabile în nord-vestul țării, la granița cu Egiptul și Iordania. Acest proiect cuprinde o suprafață de aproximativ 26.500 de kilometri pătrați, echivalentă cu jumătate din suprafața orașului New York, și este împărțit în mai multe regiuni care vor fi dezvoltate conform propriei lor viziuni și design. NEOM este o zonă economică specială care va funcționa independent de cadrul guvernamental existent, cu propriile legi fiscale și de muncă și un sistem judiciar autonom.


Ce oferă complexul Four Seasons de pe insula Sindalah?


Una dintre aceste regiuni este insula Sindalah, care face parte dintr-un grup de insule din Marea Roșie. Pe această insulă, NEOM a anunțat planurile pentru deschiderea unui complex de lux Four Seasons, care va fi dezvoltat de Hotel Development, divizia NEOM responsabilă pentru crearea unui ecosistem hotelier orientat spre viitor în regiunea în curs de dezvoltare, și Four Seasons Hotels and Resorts, un lider mondial în domeniul hotelier de lux.


Complexul se va întinde pe o suprafață de aproximativ 840.000 de metri pătrați și va dispune de 225 de camere și suite cu terase cu vedere la plajele Mării Roșii, precum și de 52 de vile cu una până la patru dormitoare cu piscine și vedere la plajă. Vilele prezidențiale și regale vor oferi piscine private, săli de sport și acces la docuri private pentru iahturi.


Arhitectura complexului va fi realizată de LUCA DINI Design and Architecture, iar interioarele camerelor și spațiilor publice vor fi realizate de RBTA și LW Design respectiv.


Complexul va oferi patru experiențe culinare unice, saloane și mai multe opțiuni de luat masa pe insula Sindalah. De asemenea, va oferi o experiență de spa extinsă cu diferite camere de tratament, saloane de relaxare, un hammam și un bazin de vitalitate. În plus, oaspeții vor avea acces la un centru de fitness, mai multe piscine interioare și exterioare și o gamă de activități nautice cum ar fi schi nautic, kitesurfing și windsurfing.


Un punct forte al complexului va fi centrul de scufundări care va permite oaspeților să exploreze viața marină abundentă și ecosistemele din Marea Roșie, una dintre cele mai apreciate destinații de scufundări din lume.


Ce alte facilități va avea insula Sindalah?


Insula Sindalah va găzdui și alte facilități cum ar fi o marină de lux și un club nautic, un teren de golf

0 views0 comments
bottom of page