top of page

De La Baloane Cu Aer Cald La Plimbări Cu Elicopterul: Festivalul AlUla Skies Își Încântă Oaspeții
Festivalul AlUla Skies oferă vizitatorilor o șansă unică de a explora cerul orașului antic al Arabiei Saudite, printr-o serie de activități, inclusiv baloane cu aer cald și plimbări cu elicopterul.


Festivalul va avea loc în perioada 26 aprilie – 13 mai într-una dintre cele mai exclusiviste destinații turistice din Regatul Saudit.


Orașul oază din nord-vestul Arabiei Saudite găzduiește sute de monumente istorice și atracții naturale, care datează de peste 200.000 de ani, inclusiv Hegra, un sit inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.


Festivalul AlUla Skies va include activități de zi și de noapte, oferind oaspeților o mare varietate de experiențe din care pot alege.


Activitățile De Zi Sunt:


AlUla Hot Air Ballons

Considerată un punct culminant al Festivalului AlUla Skies, această experiență le permite oaspeților să se plimbe cu unul dintre zecile de baloane cu aer cald, care vor lua zborul pe cerul orașului istoric. Vizitatorii se pot bucura de o vedere panoramică a peisajului hipnotizant din AlUla.


AlUla Kites

Sute de zmeie colorate se vor înălța în aer, pentru a sărbători cu tematica cerului, pe tot parcursul festivalului, oferind publicului șansa de a urmări cum zburătorii experți își învârt zmeii prin aer, înainte de a-și încerca propriile abilități de zbor cu zmeul.


Helicopter Tour

Un alt punct culminant al Festivalului AlUla Skies este turul palpitant cu elicopterul al oralului magnific. Oaspeții se vor înălța deasupra unora dintre cele mai faimoase repere și situri de patrimoniu din AlUla.


Giant Swings

Aflat doar pe locul șapte în lume, leagănul de 70 de metri oferă o experiență plină de adrenalină. Oricine este suficient de curajos să se înscrie, poate sări de la marginea muntelui și zbura între pereții canionului, admirând priveliștea în timp ce zboară prin aer.Activitățile De Noapte Din Cadrul Festivalului AlUla Skies Sunt:


Astro – Photography

Turiștii se vor alătura unui expert într-o călătorie pentru a afla mai multe despre constelații, urmată de o sesiune despre cum să le surprindeți splendoarea pe aparatul foto, într-un loc cunoscut pentru cerul său nocturn.


Drone Show

Formând o serie de modele și forme iluminate, o colecție coregrafică de drone este așteptată să încânte mulțime cu un spectacol nocturn gratuit de la 19:45 la 20:00.


Glow Show

În timp ce sunt ancorate de sol, zeci de baloane cu aer cald vor străluci într-un spectacol sincronizat în culori, acompaniat de muzică de atmosferă.


Experiența este gratuită și deschisă tuturor de joi până sâmbătă, între orele 20:00 și 21:00.


AlUla Outdoor Cinema

Iubitorii de filme se pot bucura de experiența clasică a cinematografului în aer liber cu programul AlUla, axat pe blockbustere și o activitate pentru familii, plină de accente amuzante și vintage, pe fundalul canioanelor străvechi.


Journey Through The Stars

Activitatea de observare a stelelor le permite turiștilor să se piardă în cerul senin de la AlUla și să exploreze cosmosul împreună cu un expert local prin arta povestirii.


Harrat Viewpoint

Amplasată în vârful unui munte antic, puntea de observare oferă oaspeților șansa de a se bucura de cerul nocturn din AlUla de sus.


Plant – Tinyum

Planet – Tinyum, cel mai mic planetariu din lume, îi poartă pe turiști într-o călătorie în cosmos și în locul nostru în cadrul acestuia.

1 view0 comments
bottom of page