top of page

Dubai Va Întâmpina Anul Nou Cu Focuri De Artificii, Concerte Și Show-uri Cu Drone

Dubai, este pregătit să întâmpine Anul Nou, cu focuri de artificii spectaculoase, în 30 de locații din oraș, concerte și cu un program de divertisment extraordinar.


Dubai Shopping Festival (DSF) și Dubai Calendar - ghidul oficial al evenimentelor din emirat, și-au unit forțele pentru a oferi o trecere în revistă, a celor mai bune festivități, care fac din emirat, una dintre cele mai bine destinații din lume, pentru celebrarea 2023.Focuri De Artificii SpectaculoaseSpectacole epice de focuri de artificii, vor avea loc în tot emiratul, organizate în mai multe hoteluri, destinații turistice și spații publice. În momentul în care, ceasul va bate miezul nopții, cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, va prezenta un spectacol impresionant. În plus, o serie de alte locații, bine cunoscute din Dubai, vor prezenta propriile lor spectacole, pentru a celebra această ocazie, inclusiv The Dubai Frame, Bluewaters, The Beach, JBR și Burj Al Arab.


Sărbătorile care vor avea loc, în peste 30 de locații pitorești din Dubai, includ un spectacol uluitor la Atlantis, The Palm. Terenurile de golf din emirat vor fi, de asemenea, destinații populare, pentru a se bucura de festivitățile de Revelion. Jumeirah Golf Estates Golf & Country Club, Emirates Golf Club, Montgomerie Gold Club Dubai, Arabian Ranches Golf Club și Topgolf Dubai vor găzdui o serie de activități, petreceri și focuri de artificii.


Festivitățile de Anul Nou, care au loc în emirat, se numără printre experiențele esențiale, ale destinațiilor din Dubai, de care se pot bucura rezidenții și vizitatorii în mijlocul sezonului de iarnă.


Plajele de nisip din Dubai, vor fi, de asemenea, parte a acțiunii, cu destinații emblematice de pe plajă, cum ar fi Palm West Beach și Club Vista Mare, care oferă oportunități de a lua parte la festivitățile de sezon. În mod similar, o serie dintre cele mai bune stațiuni din Dubai, vor găzdui propriile focuri de artificii, evenimente și petreceri, pentru a marca venirea anului 2023. Printre acestea se numără Nikki Beach Resort & SPA Dubai, One & Only Royal Meridien Beach Resort, One & Only The Palm, Sofitel Dubai The Palm, Palazzo Versace Dubai, Park Hyatt Dubai, Bulgari Resort Dubai și Four Season Resort Dubai, Jumeirah Beach.


Familiile pot alege dintr-o serie de destinații, pentru a se bucura de expoziții pline de culoare și de extravaganțe de sezon: Dubai Creek, Al Seef, Global Village, Dubai Parks and Resorts, Dubai Festival City Mall și Town Square by Nshama. Alternativ, familiile și grupurile de toate vârstele, pot opta pentru o experiență unică în deșert, pentru a întâmpina Anul Nou la Bab Al Shams Desert Resort și Al Khayma Desert Camp.Spectacole Cu Drone


De, asemenea, vizitatorii și rezidenții, pot aștepta cu nerăbdare, spectacolul de lumini și drone DSF la Bluewaters și The Beach, JBR, cu spectacole la orele 20:00 și 23:00. Spectacolele, care pot fi urmărite gratuit, implică sute de drone, care distrează mulțimile cu lumini spectaculoase și afișează modele și mesaje pe cerul nopții. Cei care iau masa, pot să se pregătească, pentru un loc în primul rând, la numeroasele restaurante din zonă.


De asemenea, expoziția Dubai Lights luminează orașul, cu instalații artistice spectaculoase de lumină, realizate de artiști de renume, în acest domeniu, expuse la City Walk 2, la The Pointe Nakheel Mall și la Dubai Design District.Concerte


Una dintre cele mai faimoase cântărețe australiene, din toate timpurile, Kylie Minogue, va fi capul de afiș al unui concert la Atlantis, The Palm, în ultimele ore ale anului 2022. Tema galei, din acest an, este ,,A Night With The Stars”” și, în afară de spectacolul lui Minoque, resortul va oferi, un loc în primul rând, pentru a urmări unul dintre cele mai grandioase focuri de artificii din Dubai, când ceasul va bate miezul nopții. Enrique Iglesias va cânta live la Naamos, pe 31 decembrie. Celebrul cântăreț va fi acompaniat de cunoscutul duo cubanez de reggaeton Gente De zona.


Cele mai mari nume din industria de divertisment sudaneză, vor susține un spectacol muzical extravagant, pe 31 decembrie, cu regina muzicii pop Nada Al-Qalaa, producătorul de hituri Taha Suliman și trupa de muzică pop maghrebiană MarSimba.


Ajunul Anului Nou la Burj Al Arab, va oferi vizitatorilor o experiență culinară cu stele Michelin și spectacole de balade, precum Samba Belogo Motylka, Prityagenia Bolshe Net și Heaven ale artistului Valery Meladze. La miezul nopții, vizitatorii pot ieși pe terasă, pentru a avea o vedere panoramică a focurilor de artificii impresionante.


Legendara trupă rusă de băieți Ivanushki International, va susține un număr live, cu piesele lor de top, precum Zolotye Oblaka și Beznadega Tochka Ru. Petrecăreții de Anul Nou, se pot îndrepta, de asemenea către The Theatre Dubai, pentru cina de gală exclusivă din cadrul Big Art Festival și festivități pentru întreaga familie.


De asemenea, în această seară, vor susține spectacole artistul nigeriano-suedez Dr. Alban, starul pop danez Tomas Nevergreen, trupa olandeză Ten Sharp, comediantul rus Artur Pirozhkov, iluzionistul Graf Voronin și prezentatorul TV Pavel Volya. De asemenea, petrecăreții pot dansa pe ritmurile hiturilor de petrecere ale lui Dj Zamir, iar copiii pot rămâne implicați în activități interactive cu jocuri.Experiențe Unice


La Opera din Dubai, unul dintre cele mai emblematice locuri de divertisment din emirat, se va desfășura un eveniment, cu tema Disco Till Dawn, cu spectacole oferite de duo-ul de dansatori de renume internațional Jasmine & Aaron de la Britain's Got Talent. La miezul nopții, oaspeții vor fi conduși afară, pe promenadă, pentru a asista la legendarul foc de artificii orgnizat de Burj Khalifa.

2 views0 comments
bottom of page