top of page

Emiratele Arabe Unite Anunță Reducerea Programului De Lucru În RamadanLuna Sfântă a Ramadan-ului este așteptată de milioane de musulmani, precum și de mulți locuitori din țările arabe, datorită atmosferei excepționale și distincte, pe care o poartă această Lună Sfântă și pe care numai cei care locuiesc acolo o pot experimenta. Guvernul Emiratelor Arabe Unite a anunțat reducerea orelor de lucru, în timpul Lunii Sfinte, care ar trebui să înceapă odată cu observarea semilunii din această lună, dar, conform semilunii de luna trecută, Luna Sfântă a Ramadan-ului ar trebui să înceapă anul acesta joi, 23 ale lunii în curs.


Orele de lucru, atât pentru sectorul privat, cât și pentru cel public, au fost reduse, cum se întâmplă în fiecare an, iar Guvernul Emiratelor Arabe Unite, tocmai a anunțat, orele de lucru pentru sectorul public. Munca în agențiile guvernamentale federale și în departamentele oficiale ale statului este programată să înceapă de la ora 9.00 și să continue până la 14.30 de luni până joi și timp de trei ore, de la 9.00 la 12.00, în ziua de vineri a fiecărei săptămâni, weekendul continuând sâmbătă și duminică.


De remarcat, faptul că până în prezent a fost anunțată doar modificarea programului de lucru în sectorul public al statului. De îndată ce vom avea o actualizare a orelor de funcționare pentru sectorul privat, vom actualiza acest articol.

0 views0 comments
bottom of page