top of page

Fiul Vitreg Al Prințesei Beatrice Se Alătură Familie Regale De Crăciun La SandringhamFamilia regală a fost în forță pentru a sărbători Crăciunul la Sandringham. Mulți mici membri ai familei regale - inclusiv Prințul Louis, și Mia și Lena Tindall, și-au făcut debutul în plimbarea de Crăciun. Un alt copil care și-a făcut debutul la Sandringham? Fiul vitreg al Prințesei Beatrice, Christopher Woolf Mapelli Mozzi, cunoscut sub numele de ,,Woflie”. Wolfie este fiul soțului lui Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi, și al fostei sale soții, Dara Huang.Copilul în vârstă de șase ani s-a ținut de mână cu Beatrice și Edo la intrarea și la ieșirea de slujba religioasă din dimineața zilei de Crăciun, de la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk. Tatăl său, Edo, este și el destul de nou la Crăciunul de la Sandringham - s-a alăturat pentru prima dată lui Beatrice pe drumul spre biserică abia în 2019.


Wolfie a avut prima sa apariție alături de familia regală britanică în iunie, când a participat la Platinum Jubilee Paegent alături de familia Windsor.


Deși, iunie a fost prima sa apariție regală publică, el face parte din familia Prințesei Beatrice de ceva timp. La nunta privată a Prințesei Beatrice cu Edo, din iulie 2020, el a fost cavaler de onoare al tatălui său. Când sora sa vitregă, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, s-a născut în septembrie 2021, noii părinți, Prințesa Beatrice și Edo au declarat; ,,Cu toții ne simțim bine, iar Wolfie este cel mai bun frate mai mare pentru Sienna”.


Prințesa Beatrice și Edo nu au publicat încă o fotografie cu fiica lor Sienna. Sienna este a zecea în linia de succesiune la tronul britanic și cea mai tânără strănepoată a regretatei Regine Elisabeta.

0 views0 comments
bottom of page