top of page

'Gift Of Love' Cristale Waterford Montate Pe Globul De Revelion Din Times Square
Aproape 200 de cristale Waterford noi, au fost montate, marți, pe globul de Anul Nou, din Times Square, în New York, în cadrul pregătirilor pentru evenimentul de sâmbătă, care va întâmpina anul 2023.


Începând din 1999, piesele de schimb, pentru cele 2,688 de panouri de cristal, care alcătuiesc sfera, au fost proiectate și realizate, manual, de către artizanii irlandezi de la Waterford. În fiecare an, este aleasă o nouă temă.


Tema din acest an a fost ,,Darul Iubirii”, în care sunt încorporate inimii de dragoste întrepătrunse, a explicat maestrul artizan Waterford, Tom Brennan, la sediu din Times Square.


,,Avem nevoie de acest lucru după pandemie. Am trecut cu toții prin doi ani îngrozitori. Am ieșit de partea cealaltă și am ieșit mai buni. Ne înconjurăm de iubire. Avem de toate”, a mai adăugat acesta.


În acest an, pentru prima dată, de la începutul pandemiei, nu vor exista restricții cauzate de COVID, pentru persoanele care doresc să înfrunte frigul și aglomerația din Times Square, în centrul Manhattan-ului, pentru a întâmpina Anul Nou.

1 view0 comments
bottom of page