top of page

Grecale Folgore: SUV-ul Electric De La Maserati Care Face Senzație


Grecale Folgore: lux, performanță și sustenabilitate în noul SUV electric Maserati


Grecale Folgore: lux, performanță și sustenabilitate în noul SUV electric Maserati


Grecale Folgore este noul SUV electric al Maserati care combină luxul, performanța, sustenabilitatea și inovația. Află ce îl face pe acest SUV să strălucească precum fulgerul.Grecale Folgore este versiunea electrică a noului SUV Grecale al Maserati. Numele său înseamnă “fulger” în italiană și exprimă puterea și viteza acestui vehicul. Grecale Folgore face parte din strategia de electrificare a Maserati care vizează să ofere o gamă de modele hibride și electrice până în 2025. SUV-ul electric se va alătura GranTurismo Folgore, mașina sport electrică a Maserati.


Cum arată Grecale Folgore?

Grecale Folgore are un design elegant și rafinat care reflectă ADN-ul Maserati. Stilul exterior imită cel al versiunii pe benzină cu câteva diferențe cheie, cum ar fi un tratament unic al grilei și designuri elegante ale roților specifice pentru Folgore. SUV-ul electric are și o culoare specială de cupru, Rame Folgore, care evidențiază puterea electricității și natura îndrăzneață a Maserati.


Interiorul Grecale Folgore este la fel de luxos și confortabil, dar și sustenabil. Tapiseria este realizată din Econyl, un material produs din plase de pescuit reciclate recuperate din mări. Scaunele au un design unic realizat cu laser inspirat de mișcările elegante ale unei balerine. Cabina oferă și oferte digitale care permit integrarea completă cu telefonul inteligent, Alexa și experiența de încărcare.


Ce performanțe are Grecale Folgore?


Grecale Folgore este echipat cu o capacitate a bateriei de 105 kWh și un sistem de tracțiune integrală care asigură o tracțiune și o stabilitate optimă. Propulsorul electric este format din cel puțin două motoare, câte unul pentru fiecare axă, care generează până la 590 de livre-picioare de cuplu și mai mult de 500 de cai putere. Grecale Folgore poate atinge o viteză maximă de peste 200 km/h și accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de cinci secunde.


Pachetul de baterii este conceput pentru a oferi o autonomie excelentă și o eficiență atât pe rute urbane, cât și mixte. Maserati nu a dezvăluit încă estimările oficiale ale autonomiei, dar pe baza capacității bateriei, ne așteptăm la aproximativ 300 de mile pe încărcare. Grecale Folgore oferă și o experiență de încărcare de top atât pentru încărcarea publică, cât și pentru cea la domiciliu cu wallbox-ul Maserati.


Ce inovații aduce Grecale Folgore?


Grecale Folgore nu este doar un SUV rapid și luxos, ci și unul inteligent și inovator. Dispune de sisteme avansate de asistență pentru șofer care îmbunătățesc siguranța și confortul pe drum. Are și un sunet semnific

3 views0 comments
bottom of page