top of page

Gucci Celebrează ,,Anul Iepurelui” Printr-o Nouă Colecție CapsulăGucci celebrează Anul Iepurelui cu o colecție capsulă unică. Casa de modă italiană, a prezentat articole vestimentare și accesorii pret-a-porter festive, care includ diverse tipuri de iepure, un animal care reprezintă inteligența, sănătatea și longevitatea.În Ce Constă Noua Colecție Gucci?


Colecția ,,Anul Iepurelui”, de la Gucci, este marcată de utilizarea de imprimeuri, care se regăsesc pe haine, genți, bijuterii, pantofi, accesorii și ceasuri, cu un accent deosebit, pe variațiile de imprimeuri de iepuri. Gândiți-vă la tricouri, mocasini din piele și ceasuri G-Timeless. Selecția de articole vestimentare pentru femei include tricotaje, bluze de mătase imprimate și genți de mână cu semnătură, în timp ce piesele pentru bărbați includ modele grafice, în siluete sportive, cămăși imprimate, trenciuri, rucsacuri, genți de piele și încălțăminte imprimată. Versiuni speciale ale genților de mână emblematice ale Casei, de la gențile Gucci Diana cu dungi pictate manual la gențile de umăr Gucci Horsebit 1955, cu piele prețioasă, tweet și cuișoare, completează colecția capsulă.Aflați Mai Multe Informații Despre Campania ,,Anul Iepurelui” De La Gucci


În campania ,,Year of the Rabbit”, regizată de Max Siedentopf, observăm un grup de prieteni care se întâlnesc cu iepuri, pe un câmp frumos și înflorit, insuflând colecției un aer de lumină și speranță. Tonuri vibrante și colorate, sunt stabilite în întreaga campanie, aducând spiritul de sărbătoare și bucurie al noului an. Nuanțele înălțătoare ale florilor amplifică starea de spirit, iar momentele jucăușe alternează cu cele mai sentimentale pe această pajiște de vis.


Lansată pe 27 decembrie, colecția va fi diponibilă în anumite magazine Gucci, din întreaga lume.


Casa italiană a anunțat, colecția capsulă dedicată Anului Iepurelui, pe rețelele sale de socializare, inclusiv Twitter, Instagram și YouTube.
4 views0 comments
bottom of page