top of page

Gucci: Sabato De Sarno A Fost Numit Director De Creație Al CaseiDupă plecarea lui Alessandro Michele în noiembrie anul trecut, Gucci a rămas fără director de creație. Colecția de pret-a-porter masculin pentru toamnă iarnă a fost prezentată la Milano, în urmă cu câteva săptămână, creată de echipele studioului Gucci, dar fără un lider.


Gucci folosește pauza dintre colecțiile pentru bărbați și cele pentru femei, pentru a-l prezenta pe succesorul lui Michele, Sabato De Sarno, care a venit de la Valentino și, înainte de acesta, de la Dolce & Gabana și Prada.


”Sunt profund onorat să preiau rolul de director de creație la Gucci. Sunt mândru să mă alătur unei case cu o istorie și o moștenire atât de extraordinare, care, de-a lungul anilor, a îmbrățișat și a prețuit valorile în care cred eu. Sunt emoționat și încântat să aduc viziunea mea creativă la acest brand”, a declarat De Sarno.

Comunicatul publicat de Kering și Gucci, precizează faptul că, De Sarno urmează să prezinte prima sa colecție abia la Săptămâna Modei Feminine de la Milano, în septembrie, perioadă în care se va orienta și se va familiariza cu echipele și istoria casei italiene.


”Sunt încântat că Sabato se va alătura Gucci, în calitate de director de creație al Casei, unul dintre cele mai influente roluri din industria luxului”, a declarat Bizzarri, CEO-ul Gucci. ”După ce a lucrat cu multe dintre cele mai renumite case de modă de lux din Italia, aduce cu el o bogată experiență în acest domeniu. Sunt convins că, prin înțelegerea și aprecierea profundă a moștenirii unice a Gucci, Sabato va conduce echipele noastre de creație cu o viziune unică, care va contribui la scrierea următorului capitol, consolidând autoritatea Casei, în materie de modă și valorificând în același timp bogata sa moștenire”.
0 views0 comments
bottom of page