top of page

Gwyneth Paltrow Își Apără Sfaturile De Wellness După Ce A Fost Criticată Pentru Dieta De ÎnfometarePaltrow a stârnit controverse la începutul acestei săptămâni, când sfaturile ei de wellness, care includ posturile intermitente și mesele cu supă de oase, au fost numite ,,dieta de înfometare”.


,,M-am străduit să mă concentrez, cu adevărat, pe alimente care nu sunt inflamatorii, (și) a funcționat foarte bine”, a precizat fondatoarea ,,Goop”, în cadrul unui story, pe rețeaua de socializare Instagram.


Paltrow a explicat faptul că are ,,Long COVID”, ceea ce a făcut ca ea să aibă ,,niveluri foarte ridicate de inflamație”. Din această cauză, actrița din ,,Shakespeare in Love”, a optat pentru alimente care scad inflamația, cum ar fi legumele gătite, proteinele și carbohidrații sănătoși.


,,A funcționat foarte bine”, a declarat Paltrow. Ea a precizat faptul că împărtășirea propriilor sfaturi de wellness, nu a fost menită să fie un sfat pentru alții.


,,Aceasta este doar ceea ce a funcționat, cu adevărat, pentru mine”, a adăugat ea. ”A fost foarte puternic și pozitiv”.


Paltrow a precizat că nu mănâncă aceste alimente ,,toată ziua, în fiecare zi” și, că ea consumă ,,mult mai mult”, decât supă de oase și legume.,,Mănânc mese complete. Am și zile, în care mănânc ce vreau, cartofi prăjiți, sau orice altceva. Linia mea de bază, a fost să încerc să mănânc sănătos și să încerc să mănânc alimente care calmează cu adevărat sistemul”, a precizat Paltrow.


Într-o apariție la podcastul ,,Art of Being Well”, la începutul acestei săptămâni, Paltrow a declarat că a eliminat anumite alimente din dieta sa, inclusiv zahărul.


,,La cea am renunțat au fost lactatele, glutenul, zahărul...o mulțime de alimente procesate”, a dezvăluit ea înainte de a preciza că, nu a urmat cu strictețe dieta în timp ce era însărcinată cu Apple, între 2003 și 2004.


,,Tot ce îmi doream erau sandvișuri cu brânză la grătar și iaurt”.


Călătoria sănătății lui Paltrow, a început după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer în 1999. Acesta urma să înceapă să o regizeze pe actriță în ,,Duet”, când i s-a descoperit cancerul la gât.


,,Nu m-am gândit prea mult la wellness, până când tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer. Am început să realizez, că trebuie să existe o legătură prin ceea ce mâncăm și la ce suntem expuși”, a explicat Paltrow.


,,Și, cum se exprimă asta, prin boală. Și, atunci am început să cercetez tot ce am putut. Să vorbesc cu oamenii. Înțelegând legăturile dintre toxinele din mediul înconjurător, cancerul...ceea ce a dus la crearea bolii în cultura noastră”.


Vedeta din ,,Avengers”, s-a întrebat de ce lumea este plină de tot felul de bolim când avem ,,autonomie” asupra a ceea ce introducem în corpurile noastre.


,,De ce avem atât de multă obezitate, depresie, diabet de tio 2?”, a spus ea. ,,Cu toții avem atât de multă autonomie, avem autonomie asupra corpurilor noastre. Ceea ce punem în corpurile noastre...atunci, când avem un anumit grad de stăpânire asupra noastră, putem începe cu adevărat să ne schimbăm viața și să ne simțim foarte bine”.

0 views0 comments
bottom of page