top of page

Hermes Îmbină Subtil Aurul Roz Și Titanul Pentru Noua Versiune A Ceasului Său H08

Elegant, rafinat, cu o notă delicată de ținută sport. Așa am putea descrie noua ediție a emblematicului ceas H08 de la Hermes. Conceput în urmă cu doi ani, de Philippe Delhotal, directorul de creație al companie, ceasul H08, primește o schimbare de look și va fi prezentat oficial de către compania de orologerie Hermes, în cadrul expoziții Watches and Wonders 2023 de la Geneva, la sfârșitul lunii martie.


Această ultimă versiune a modelului H08 intenționează să perpetueze codurile sportive și urbane, care îl caracterizează, într-o combinație de materiale mai nobile. Principalul atu al acestui ceas este, fără îndoială, carcasa sa în formă de pernă (putem vorbi și de ”formă pătrat rotunjit”) din aur roz cu o dimensiune de 39x39 mm (pentru o grosime de 10,6mm). Partea din spate este realizată din titan negru tratat DLC, în timp ce coroana este din ceramică. Pe cadran, se găsesc cifre arabe și acele al căror centru este înconjurat de aur roz.


Hermes nu a lăsat niciun detaliu neatins pentru noul său H08. Fereastra pentru dată, este plasată inteligent, între ora 4 și 5. Pentru curea, realizată din cauciuc structurat, sunt disponibile două culori: negru și antracit. Acest ceas drăguț, cu un finisaj pe jumătate șlefuit, pe jumătate lustruit, dispune de asemenea, de o rezervă de putere de 45 de ore, de o mișcare de înfășurare automată Hermes H1837 și de o rezistență la apă de 100 de metri. Prețul ceasului H08 nu este încă oficial, dar se așteaptă ca acesta să fie de la aproximativ 15.000 de euro.


Watches And Wonders 2023


Hermes nu va fi singura vedetă la Watches and Wonders 2023. Evenimentul care va avea loc la Geneva, între 27 martie și 2 aprilie, va găzdui, în total 48 de mărci de ceasuri, printre care Rolex, Tudor, Seiko, Alpina, Chopard, Zenith, Tag Heuer, Piaget...


Anterior, salonul era rezervat, exclusiv, giganților din industrie. Pentru această ediție 2023, Watches and Wonders dorește să se diversifice, păstrându-și în același timp, identitatea de selecție. În timp ce, începutul săptămânii - de la 27 la 31 martie - va fi rezervat profesioniștilor din domeniul orologeriei, weekendul din 1 și 2 aprilie va fi deschis publicului larg, doar pe baza de rezervare.

0 views0 comments
bottom of page