top of page

Jeremy Scott Părăsește Moschino După 10 Ani
Jeremy Scott se retrage din funcția de director de creație al casei italiene de lux Moschino, după 10 ani de prezentări de modă sălbatice și nebunești și după ce a îmbrăcat cu eleganță numeroase celebrități.


Compania a făcut anunțul luni.


”Scott a scris un capitol fundamental, în moștenirea brandului, cu stilul său pop-camp, fără frică și spectaculos, și cu umorul său incisiv - fidel codurilor renumite ale casei”, a declarat compania, într-o declarație trimisă prin e-mail.


Designerul american a preluat conducerea Moschino în octombrie 2013, cu o colecție revoluționară de toamnă / iarnă care, potrivit comunicatului, ”a lansat o mie de dezbateri despre rolul modei în analele artei, consumismului și comentariilor sociale”.Scott, născut în Missouri, a prezentat colecții care și-au concentrat cultura pop și obiectivul său ironic asupra lui Barbie, extratereștrii și Ronald McDonald. Katy Perry, Madonna, Rita Ora și Zendaya se numără printre celebritățile careu au purtat creațiile sale.


Cel mai recent, a îmbrăcat o serie de celebrități, de prim rang, pentru premiile Oscar, inclusiv pe Angela Bassette, într-o rochie de excepție, cu un decolteu cu o fundă uriașă, în culoarea ultravioletă, cu un decoletau imens.


Massimo Ferretti, președintele Aeffe S.p.A, compania mană a Moschino, i-a mulțumit lui Scott, pentru că ”a introdus o viziune distinctă și veselă, care va face parte pentru totdeauna din istoria Moschino”.


Scott a numit anii petrecuți la Moschino ca fiind ”o minunată sărbătoare a creativității și imaginației”.


El a declarat faptul că este mândru de moștenirea sa. El i-a mulțumit lui Ferretti, împreună cu ”toți fanii mei, din întreaga lume, care m-au celebrat pe mine, colecțiile și viziunea mea”.

0 views0 comments
bottom of page