top of page

Kylian Mbappe Își Dezvăluie Colecția De Ochelari Cu OakleyFie că este pe teren sau în afara lui, Kylian Mbappe este un perfecționist înnăscut. ”Excelența se află în detalii”, spune el. În acest sens, fotbalistul francez, a creat o întreagă colecție de ochelari cu brandul Oakley. Modelele emblematice ale brandului, au primit un twist în stilul atacantului de la Paris Saint - Germain. Cu o paletă de culori sofisticată, care combină maro și auriu, și un joc de transluciditate în rame, colecția semnată de Kylian Mbapee, nu există să contopească inspirațiile. Există patru modele: modelul HSTN pentru adulți, în variantele ochelari de soare și optică, și modelul Frogskins pentru cei mici, disponibil, de asemenea, în variantele ochelari de soare și optică.


Rama ochelarilor de soare Kylian Mbappe Signature Collection, denumită HSTN, este disponibilă cu o ramă și lentile în două tonuri, numită Prizm Bronze Tungsten Iridium, concepută pentru a îmbunătăți percepția culorilor și a contrastelor și pentru a oferi o experiență vizuală mai bună în fiecare zi. Rama optică, între timp, este translucidă și evidențiază o placă aurie cu inițialele jucătorului sub forma unei monograme.


”Culorile îndrăznețe și vii reflectă personalitatea mea, în timp ce modelele sunt plăcute, din punct de vedere estetic și versatile. În același mod, în care am propria mea filozofie de joc, fiecare pereche de ochelari are propriul său stil”, a declarat Kylian Mbappe.

Toți ochelarii din colecție prezintă inițialele lui Kylian Mbappe și sunt prevăzuți cu un toc cu monograma K.M. și detalii aurii.Colecția Kylian Mbappe 2023 Signature Collection, este disponibilă în magazinele Oakley și pe site-ul brandului, începând cu 16 februarie. De asemenea, va fi disponibilă în anumite magazine Krys din Franța Și Italia. Colecția completă va fi disponibilă pentru vânzare în întreaga lume începând cu 20 martie.

0 views0 comments
bottom of page