top of page

La 76 De Ani, Spielberg, Recompensat La Berlin Pentru Întreaga Carieră
Steven Spielberg, care a primit un premiu pentru întreaga carieră, la Festivalul de Film de la Berlin, a declarat că perspectiva de a realiza noi filme, continuă să îl entuziasmeze la 76 de ani și a dezvăluit noi detalii despre serialul, pe care intenționează să îl realizeze la HBO.


Regizorul, ale cărui creații includ unele dintre cele mai mari încasări și cele mai îndrăgite opere din istoria cinematografiei, printre care ”E.T. the Extra - Terrestrial” și ”Jaws”, tocmai a terminat două filme unul după altul: filmul semi - autobiografic ”The Fabelmans” și ”West Side Story”, o ecranizare a musicalului clasic de pe Broadway.


Ceea ce m-a apucat, când eram mic copil, este același sentiment pe care l-am păstrat, după atâtea decenii”, a declarat acesta, marți, reporterilor. ”Când găsesc o care sau un scenariu, sau îmi vine o idee originală, care cred că ar putea fi un film bun: acea emoție...înlocuiește totul”.

Spielberg, care mărturisește că ”iubește să lucreze și are nevoie să lucreze”, filmează un scenariu, lăsat neterminat de prietenul său, Stanley Kubrik, în momentul morții acestuia, în 1999.


”Montăm o producție de amploare, pentru HBO, bazată pe scenariul original al lui Stanley ”Napoleon”, a mai precizat regizorul. ”O serie limitată, în șapte părți.”

1 view0 comments
bottom of page