top of page

La Paris Se Deschide Cel Mai Nou Boutique Gucci Valigeria


Primul boutique permanent Gucci Valigeria, dedicat exclusiv turismului, este situat în Rue Saint-Honore 229 din Paris.
Este în sfârșit aici; primul boutique permanent, Gucci Valigeria, și-a deschis porțile, într-o nouă locație, pe Rue Saint- Honore 2209, din Paris. Dedicat colecției extinse de călătorie a casei, magazinul va prezenta o selecție curatorială de genți, rucsacuri, genți de haine, truse de toalete, genți pentru pălării, valize și geamantane (în versiuni flexibile și rigide), majoritatea din colecția Gucci Savoy, așa cum a fost prezentată în campania casei cu Ryan Gosling, la începutul acestui an. Colecția este recunoscută, datorită motivelor caracteristice casei, cum ar fi monograma Gucci, elementele Double G și dubga Web.
,,Gucci Valigeria este o reamintire puternică a rădăcinilor noastre florentine și a meșteșugului nostru atemporal”, explică președintele și directorul executiv al Gucci, Marco Bizzarri. ,,Este un simbol al moștenirii noastre, reinterpretat de-a lungul timpului pentru călătorii și exploratorii moderni ai fiecărei epoci. Rue Saint-Honore din Paris, este locația perfectă pentru a găzdui primul store Gucci Valigeria, oferind un portal în lumea noastră în continuă expansiune a călătoriilor și a descoperirilor.”


Interioarele rafinate ale clădirii cu două etaje, se inspiră din călătoriile de lux din timpul Belle Epoque (o perioadă semnificativă din istoria Franței și a Europei) - un spațiu improvizat, care amintește de vagoanele de tren de epocă pentru burghezia de altădată, accentuat cu suprafețe din până în tonuri neutre, podele din covoare țesute în război de țesut tartan și înflorit de o lumină mai caldă.


O vizită obligatorie dacă vă aflați în Paris.

0 views0 comments
bottom of page