top of page

Lady Dior: 10 Artiști Noi Abordează Geanta Emblematică ”Lady Dior”
Pentru cea de-a 7 ediție a expoziției Dior Lady Art, casa de modă de pe Avenue Montaigne, a oferit, încă o dată, libertate de creație, unui număr de 10 artiști, care au reinterpretat emblematica geantă ”Lady Dior”.
Casa Dior, a oferit în ultimii șapte ani, unor artiști celebri, din întreaga lume, posibilitatea de a reinterpreta, ca operă de artă, legendara sa geantă ”Lady Dior”, o adevărată emblemă a brandului.


Pentru această nouă ediție, casa de modă de lux, a acordat libertate de creație, unui număr de 10 artiști din Egipt, Statele Unite, Qatar și China, printre care Ghada Amer, Brian Calvin, Sara Cwynar, Alex Gardner, Shara Hughes, Minjung Kim, Zhenya Machneva, Bouthayna Al Muftah, Francois Petrovitch și Wang Yuyang.


Pictori, sculptori, graficieni...Fiecare dintre ei a creat o geantă ”Lady Dior”, după propriile sale concepte, demonstrându-și, astfel, întreaga anvergură a talentului lor unic. În acest mod, legendara geantă, este transformată într-un obiect de colecție, îmbinând moștenirea și viziunile creative. O întâlnire între Dior și culturile lumii, această nouă libertate de creație plină de inspirație, prezintă tehnici și creații artizanale sofisticate, conduse de un spirit de inovație și creativitate fără limite. Fiecare detaliu, gândit cu infinită meticulozitate de artiști este un tribut adus unicității și know-how-ului, deschizând porțile imaginației.


1 view0 comments
bottom of page