top of page

Louis Vuitton Lansează O Colecție Pentru Bebeluși
Luxul apare în locuri în care nu te-ai aștepta.


La Louis Vuitton, puteți găsi o placă de skateboard, mobilier, o masă de foosball cu monograme, iar, acum o colecție ready - to - wear pentru bebelușii cu cuprinse între 3 și 12 luni. Această linie vestimentară targetată, este compusă din costume tricotate, hăinuțe, body-uri, pijamale, câteva piese din cașmir, precum și accesorii ( un coșuleț pentru îngeraș, o valiză mică, o jucărie de pluș ,,Louis”, etc.).Luxul îi lovește pe părinți


Aceasta este o premieră pentru brandul de lux, creat în 1854, dar nu atât de nouă în industria luxului. Ideea fuses, deja, creionată, pentru prima dară în 1906, de Jane Lanvin, care își refăcuse modelele pentru adulți, într-o versiune pentru copii, pentru a-și îmbrăca fetița. În 1957, Dior a găsit un ambasador ideal în Prințesa Caroline de Monaco. Mama ei, Grace Kelly, i-a cerut lui Christian Dior, să creeze rochii personalizate pentru ea. Zece ani mai târziu, casa de modă a lansat boutique-ul ”Baby Dior”, situat la aceeași adresă de pe Avenue Montaigne, din Paris.


Oferta s-a diversificat în 1975, odată cu sosirea Bonpoint, ulterior în 2010, cu o creștere accelerată a pieței, datorită fenomenului ”mini-me”, consacrând ideea că mamele și copiii se îmbracă identic.

7 views0 comments
bottom of page