top of page

Meghan Markle A Dezvăluit De Poartă Ținute ,,Curcubeu” După Ce A Renunțat La Rolul Regal.În cel de-al cincilea episod al documentarului ,,Harry & Meghan” , de la Netflix, care a fost lansat joi, Meghan Markle, își amintește cum stilul ei s-a schimbat, după ce ea și Prințul Harry au renunțat la familia regală.În martie 2020 - la două luni după ce au anunțat că se îndepărtează de monarhie - soții Sussex s-au întors în Marea Britanie, pentru ultimele lor apariții regale oficiale, Ducesa strălucind într-o serie de ținute, ultra-vibrante, care s-au diferențiat, semnificativ, de look-urile sale anterioare.


,,Până în această ultimă săptămână, în Marea Britanie, rareori am purtat culori, și, nu am vrut niciodată, să eclipsez sau să stârnesc vrea problemă, așa că am încercat doar să mă amestec”, și-a amintit Markle, în vârstă de 41 de ani.


,,Dar, am purtat foarte multă culoare în acea săptămână. M-am simțit, ca și cum, aș fi zis: ,,Ei bine, hai să arătăm ca un curcubeu”.


,,A fost ocazia noastră de a pleca în forță”, a adăugat Harry, în vârstă de 38 de ani.


Turneul de adio al cuplului - care a fost ,,un vârtej de vânt”, a declarat Ducele - a văzut-o pe Ducesa de Sussex purtând o rochie Victoria Beckham, albastru aprins la Endeavour Fund Awards; s-a asortat cu uniforma militară a Prințului Harry, într-o rochie Safiyaa roșie , la Mountbatten Music Festival; și a atras toate privirile într-o rochie semnată de Emilia Wickstead, verde smarald, pentru slujba de Commonwealth Day.


Într-o demonstrație de solidaritate vestimentară, Prințul Harry s-a asortat cu soția sa, pentru fiecare ieșire, alegând un costum bleumarin și o cravată albastru deschis pentru Endeavour Fund Awards și un costum cu căptușeală verde aprins pentru Commonwealth Day.


Într-un episod anterior al documentarului, Markle a declarat, faptul că ,,a existat o motivație”, pentru ca ea să se limiteze la ,,tonuri discrete”, în timpul angajamentelor sale regale anterior.


,,Din câte am înțeles, nu poți purta niciodată aceeași culoare cu Majestatea Sa (Regina Elisabeta a II-a), dacă există un eveniment de grup. De asemenea, atunci, de asemenea, nu ar trebui să poți, niciodată aceeași culoare un unul dintre ceilalți membri seniori ai familiei”, a explicat ea.


,,Așa că m-am gândit: ,,Ei bine, care este culoarea pe care, probabil, nu o vor purta, niciodată? Camel? Bej? Alb?”... Nu încerc să ies in evidență, aici. Așa că, nu există nicio versiune, în care să nu mă alătur acestei familii, și să nu încerc, să fac tot ce pot, pentru a mă integra”.


În prezent, Ducesa este liberă să poarte orice culoare îi place.

0 views0 comments
bottom of page