top of page

Membrii Familiei Regale Au Mers La Biserică În Prima Zi De Crăciun La SandringhamRegele Charles al III-lea și Regina Consort, au condus familia regală la tradiționala slujbă religioasă, din ziua de Crăciun, de la Sandringham, marcând primul Crăciun de la moartea regretatei Regine Elizabeth a II-a. Prințul și Prințesa de Wales și cei trei copii ai lor, Prințul George, în vârstă de nouă ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de fapte ani, și Prințului Louis, în vârstă de patru ani, au fost, de asemenea, prezenți, spre încântarea fanilor regali.Kate, în vârstă de 40 de ani, a fost elegantă, în ciuda vremii reci și s-a îmbrăcat cu o haină Alexander McQueen verde pădure și o pălărie cu boruri largi pentru ieșirea la biserica St. Mary Magdalene, pe terenul proprietății regale din Norfolk. Familia regală a venit în număr mare, fiind prezenți Contele și Contesa de Wessex și copiii lor, Lady Louise Windsor și James, Viconte Severn, precum și Prințesele Beatrice și Eugenie și Zara și Mike Tindall și fiicele lor. Prințul Andrew, care participă rareori la angajamente publice de când s-a retras din viața regală, în urma interviului său din 2019, de la Newsnight, a fost, de asemenea, prezent.Prințesa de Wales a dat tonul vestimentar, cu pălăria ei chic, iar alte membre ale familiei regale, inclusiv Regina Consort, Contesa de Wassex, Lady Louise Windsor, Prințesele Beatrice și Eugenie și Zara Tindall au purtat, de asemenea, pălării elegante.


Regele Charles al - III - lea a continuat tradiția mamei sale de a petrece Crăciunul la domeniul Sandringham, unde familia se adună pentru cadouri, jocuri de societate și un festin generos pregătit de bucătarii regali. În centrul festivităților se află mersul la biserică.Membrii Familiei Regale sosesc fie cu mașina, fie pe jos și, de obicei, îi întâmpină pe admiratorii care și-au făcut timp din propriile lor zile de Crăciun pentru a împărtăși bucuria festivă cu familia regală (unii au fost chiar norocoși pentru a face poze).


În ciuda distracției de Crăciun aduse de membrii mai tineri ai familiei, inclusiv Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, acest Crăciun va fi, fără îndoială, un moment de pauză și reflecție pentru familia regală, deoarece își amintesc de moștenirea de durată a Majestății Sale Regina Elisabeth a II-a, care a murit în septembrie.

2 views0 comments
bottom of page