top of page

Messi Se Va Întoarce La PSG La Începutul Lunii Ianuarie
Lionel Messi, se va întoarce la Paris St Germain, la începutul lunii ianuarie, a declarat, marți, Christophe Galtier, managerul clubului din Ligue 1.


Atacantul argentinian, câștigător de șapte ori al Balonului D'Or, a marcat două goluri, pentru a conduce țara sa spre victorie, în fața Franței, la penalty-uri, în finala Cupei Mondiale.


Messi, în vârstă de 35 de ani, va lipsi de la meciul din campionat, al PSG, de miercuri, pe teren propriu, cu Strasbourg, și de la deplasarea de duminică, de la Lens.


,,El (Messi) a trebuit să se întoarcă în Argentina, pentru festivități, pentru recepții și am decis, faptul că, va lipsi până la 1 ianuarie”, a declarat Galtier reporterilor.


,,Așa că va veni să ni se alăture, fie pe 2, fie pe 3, pentru a putea relua competiția cu noi, când va avea între 13 și 14 zile de recuperare”.


Galtier, a precizat, că toți ceilalți jucători au revenit, conform programului și vor fi disponibili pentru meciul de miercuri, inclusiv atacantul francez Kylian Mbappe.


Galtier, a minimalizat sugestiile, privind o ruptură între Messi și coechipierul Mbappe, după Cupa Mondială.


,,Nu există niciun motiv, pentru a amesteca totul, în relația dintre Kylian și Leo”, a spus Galtier. ,,Kylian, are o atitudine foarte bună, după ce a pierdut Cupa Mondială.”


,,Când pierzi o finală de Cupa Mondialp, ai un motiv să fii foarte, foarte dezamăgit. El, a fost foarte dezamăgit, dar a știut să meargă mai departe și să se comporte, și a avut multă clasă pentru a-l felicita pe Leo și asta este foarte bine pentru club și pentru echipă”.


PSG a emis un comunicat, în care a precizat că, Presnel Kimpembe își va continua recuperarea, după o problemă la tendonul lui Ahile, timp de patru săptămâni, în timp ce Nuno Mendes ar putea relua antrenamentele în două săptămâni, după ce a suferit o accidentare la tendon, în timpul Cupei Mondiale.


PSG se află în vârful clasamentului, cu 41 de puncte, după 15 meciuri, cu cinci peste Lens, ocupanta locului doi.

2 views0 comments
bottom of page