top of page

Modelul Alpine Eagle De La Chopard A Fost Lansat În Orientul Mijlociu
Chopard a lansat o ediție limitată de 100 de exemplare. Ceasul Alpine Eagle Middle East Edition, este dedicat iubitorilor de ceasuri din lumea arabă. Ceasul vine într-o culoare verde pin și are cifre arabe.


Colecția Alpine Eagle de la Chopard cuprinde, deja, ceasuri în culorile Aletsch Blue, Bernina Grey sau Absolute Black. Ediția Pine Green, este inspirată de schema de culori naturală a biotopului alpin și a fost aleasă pentru ediția din Orientul Mijlociu, deoarece este bine reprezentată și în cultura arabă.Cadranul, are o textură care amintește de ochiul unui vultur, în timp ce ora este afișată prin intermediul a patru indexuri cu cifre Urdu, în jurul centrului cadranului. Data este, de asemenea, afișată între orele 4 și 5, în cifre urdu.


Lansată, inițial, în 2019, colecția Alpine Eagle, este renumită pentru utilizarea materialelor care sunt durabile, promovând ideea de lux sustenabil. Carcasa ceasului este realizată în întregime din oțel Lucent, în timp ce metalul este fabricat 70% din material reciclat și este exclusiv Chopard. Materialul este, de asemenea, antialergenic și este comparabil cu oțelul chirurgical, ceea ce îl face demo-compatibil.

3 views0 comments
bottom of page