top of page

Motivul Pentru Care Haina Sergio Loro Piana Este Un Articol Esențial AtemporalArticolele esențială din garderobă, nu trebuie să fie întotdeauna o investiție, dar, când vine vorba de paltoane, o croială de calitate și materialele de lux, fac diferența, în ceea ce privește longevitatea acestora. Stăpânirea, atât a croitoriei, cât și a confortului, este punctul în care casa de modă italiană Loro Piana strălucește, cu tradiția sa plină de măiestrie. Pornind ca negustori de lână, în 1814, familia Loro Piana, a ajuns să consolideze, statutul brandului, din nordul Italiei, ca fiind primul port de escală, pentru cașmir. Șase generații mai târziu, regretatul Sergio Loro Piana a transformat afacerea de familie, în gigantul de lux, pe care îl cunoaștem astăzi, după ce a preluat frâiele în 1975.Un om de afaceri experimentat, care și-a dedicat viața brandului, Sergio a întruchipat spiritul de simplitate fără griji, al brandului, în cele mai bune țesături. Rareori, era văzut fără o jachetă imaculată, întotdeauna căutând haina Ulster, din garderoba sa, în lunile mai reci. Ușor de purtat, haina a reprezentat un design inovator, în contextul popularității hainelor grele de iarnă. De atunci, a devenit un simbol al Loro Piana, reflectând farmecul regretatului său vicepreședinte și savoir fair-ul artizanilor mărcii. Având în vedere, atracția permanentă a hainei Ulster, revitalizarea acestei piese, de către Loro Piana, este oportună pentru colecția sa toamnă/iarnă 2022. Noul palton Sergio Loro Piana, se inspiră din Ulster și aduce un omagiu principiilor vestimentare ale brandului.


Detalii precum reverele largi, buzunarele cu clapetă și lungimea sub genunchi, care evocă modelul Ulster, sunt preluate, în această versiune modernizată. Între timp, un sub guler Melton, întărituri din bumbac și o gamă de culori - claret închis, desert mist și albastru marin - sunt noi elemente adăugate la designul original al hainei Ulster. Și, ca orice piese de îmbrăcăminte, prin excelență a casei italiene, paltonul Sergio Loro Piana, se remarcă prin cașmirul baby, incredibil de moale, care este impermeabil, datorită tehnologiei Rain System a brandului.


Gândit să fie următorul icon, al casei italiene de lux, paltonul Sergio Loro Piana, emană eleganță cu o discreție rafinată. În mijlocul tendințelor, de logo-mania și de vestimentație cu dopamină, luxul liniștit pe care îl oferă Loro Piana, spune multe despre atemporalitatea calității artizanale. După cum afirmă renumitul autor și jurnalist Nicholas Foulkes: ,,Țesături atât de luxoase, purtate cu o aparentă nepăsare, care își are rădăcinile într-o nonșalanță, pe care este nevoie de o viață pentru a o stăpâni; aceasta este flacără, care m-a atras continuu, ca o molie, către Loro Piana”

0 views0 comments
bottom of page