top of page

Nepotul Regelui Charles, Prințul George, Și Nepoții Reginei Camilla Vor Avea Roluri CheieNepotul Regelui Charles, și nepoții Reginei Consort Camilla, vor avea roluri majore, în cadrul ceremoniei de încoronare a monarhului britanic, Palatul Buckingham a confirmat marți.George, în vârstă de 9 ani, fiul cel mare al moștenitorului tronului, Prințul William, va fi unul dintre cei patru paji de onoare ai regelui, care îl vor însoți la grandioasa ceremonie, care va ave loc pe 6 mai, și se va alătura procesiunii, prin naosul Westminster Abbey din Londra.


Printre cei patru paji ai Camillei, se vor număra nepoții ei, Freddy Parker Bowles, Gus și Louis Lopes, precum și strănepotul ei, Arthur Elliot.


Presa britanică a relatat anterior, faptul că, Regina Consort, a dorit ca nepoții ei să joace roluri semnificative, chiar dacă, părinții lor sunt copiii rezultați din căsătoria cu primul ei soț, Andrew Parker Bowles.


Comunicatul vine, în contextul în care, Palatul a publicat și o nouă fotografie oficială a Regelui Charles și a Camillei, precum și detalii despre invitația care va fi trimisă celor peste 2.000 de invitați la ceremonia de încoronare.


Ilustrația invitației, concepută de artistul heraldic Andrew Jamieson, a fost pictată manuală, în acuarelă și gușă și prezintă un motiv al Omului Verde - o figură străveche din folclorul britanic.


Florile de pe invitație - confecționată din carton reciclat, vor apărea în grupuri de câte trei - o aluzie, la faptul că, Regele va fi al treilea monarh care se va numi Charles - și va prezenta, de asemenea, un leu, un unicorn și un mistreț, preluate din stemele cuplului regal.

1 view0 comments
bottom of page