top of page

Netflix Lansează ”The Deal”, O Poveste Inspirată De Carierele Unor Femei De Top Din KuweitSerialul ”The Deal”. O călătorie care îi readuce pe telespectatori în anii'80, într-o poveste inspirată de carierele unor femei de mare succes în sectorul financiar din Kuweit, difuzată pe Netflix, pe 8 februarie 2023.”The Deal” este o serie de șase episoade, care prezintă o poveste unică despre două dintre femeile deschizătoare de drumuri, care au perturbat clubul bărbaților din sectorul bancar din Kuweit, la sfârșitul anilor optzeci.


Noul serial arab, descrie povestea antreprenoarelor Farida și Munira, care intră pe piața bursieră competitivă din Kuweit, dominată de bărbați, în timp ce își croiesc drum spre vârf.


Serialul reînvie glamour-ul și fascinația anilor optzeci ai secolului trecut, în timpul boom-ului pieței bursiere și a popularității modei de ultimă oră.


Scris de Nadia Ahmed, produs de Abdullah Boushahri și regizat de Jassim Al Muhanna și Karim El Shennawi, serialul va fi difuzat pe Netflix în 190 de țări, pe 8 februarie 2023.


Nadia Ahmed a declarat: ”Seria este o scrisoare de dragoste, pe care o dedic tuturor femeilor în mijlocul cărora am crescut în Kuweit, femei emancipate și deschizătoare de drumuri în diverse sectoare, în special în sectorul financiar, care au luptat pentru a-și revendica drepturile, au reușit să se alăture sectorului de afaceri și au croit noi drumuri pentru generațiile următoare. În creația mea, prezint toate aceste povești inspirate, reprezentate de personajele Frida și Munira, într-un mod nou și interesant”.

Anne și Adam Sobel completează: ”The Deal întruchipează ani de colaborare și de muncă asiduă, în urma studiilor și cercetărilor noastre despre anii '80 pentru a prezenta această perioadă consacrată în detalii autentice. Prin interviurile noastre cu istoricii și oamenii care au trăit aceste experiențe, serialul este o călătorie creativă și incredibilă și nu ne putem ascunde marele nostru entuziasm de a prezenta serialul pe Netflix”.

0 views0 comments
bottom of page