top of page

Noul Timbru Britanic Cu Imaginea Regelui Charles A Fost Dezvăluit
Noile timbre ,,de zi cu zi” cu imaginea Regelui Charles au a fost dezvăluite pentru prima dată miercuri, acesta fiind cel mai recent articol din Marea Britanie, care a primit o schimbare de imagine, după moartea Reginei Elizabeth.


De la monede și bancnote și până la sigiliul regal oficial folosit de guvern, Marea Britanie a introdus treptat, înlocuitori cu chipul noului monarh, de la moartea mamei sale, în septembrie.


În conformitate cu o tradiție, care datează de la primul Penny Black, din 1840, noul timbru ”definitiv”, folosește o versiune adaptată a unui portret al lui Charles, care apare și pe noile monede.


”La fel ca în cazul tuturor timbrelor, monarhul le-a aprobat, așa că speră că este mulțumit de acest design”, a declarat David Gold, director de afaceri externe și politică la Royal Mail.


”Îndrumările care ne-au fost date cu fostă să nu încercăm să fim prea ingenioși, sau să încercăm să devenim într-o direcție diferită, ci foste mult să păstrăm imaginea tradițională, cu care suntem cu toții foarte obișnuiți”.


Noul timbru, care va fi pus în vânzare la începutul lunii aprilie, este format doar din capul regelui și valoarea acestuia pe un fundal simplu colorat.


”Există un precedent pentru ca regele să nu poarte coroană”, a spus Gold.


Charles, este cel de-al șaptelea monarh britanic, care apare pe un timbru definitiv. Timbrele existente cu imaginea Reginei Elizabeth vor rămâne valabile și în distribuție, până la epuizarea stocurilor, a precizat Royal Mail.0 views0 comments
bottom of page