top of page

O Nouă Carte Celebrează Bijuteriile ChanelEditura Thames & Hudson a publicat o carte fascinantă, care celebrează CHANEL High Jewelry, de la lansarea primei colecții de către Gabrielle Chanel, în 1032, până la cele mai contemporane piese.

Începând cu colecția ,,Bijoux de Diamants”, a lui Gabrielle Chanel, și până la cele mai noi versiuni ale semnelor și simbolurilor care o definesc, realizate de Patrice Leguereau, directorul CHANEL Fine Jewelry Creation Studio, CHANEL High Jewelry rămâne întotdeauna modernă și fidelă spiritului inițiativei sale.


Fotografii inedite ce îți vor tăia respirația și imagini clasice din arhivele CHANEL, reunifică, în mod revelator, anumite asocieri, într-o narațiune vizuală uimitoare, care privilegiază forma estetică pe parcursul a 4 capitole; originile, simbolurile, spiritul și alura. Pasiunea lui Gabrielle Chanel pentru minunății fabuloase, și de neuitat, este celebrată aici, în cadrul unei ediții cochete, o carte-statement prin care se aduce un omagiu perseverenței unice a Casei franceze, în ceea ce privește luxul și rafinamentul, creativitatea și frumusețea.


Bazată pe cercetări ample, explorând sursele de inspirație și arta lui Chanel, prin intermediul unora dintre cele mai prețioase creații ale sale și al ideilor veșnic moderne, pe care acestea le-au inspirat, carte cuprinde fotografii realizate de Karl Lagerfeld, Mario Testino, Patrick Demarchelier, Francois Kollar, Roger Schall, George Hoyningen - Huene, Horst P. Horst, Andre Kertesz, Sarah Moon, Koto Bolofo, Karim Sadli, Dominique. De asemenea, este ilustrată cu imagini din arhiva CHANEL și schițe care exprimă creativitatea și bucura de a trăi a celor mai bune colecții de Haute Joillerie din lume.2 views0 comments
bottom of page